Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
Vissza a főoldalra

Blog

Hogyan csempéssz egy kis tavaszt az albérletbe télen?

Bár mostanában az időjárás bohókás, a tél végéhez közeledve a legtöbben már várjuk a tavaszt, a jó időt, friss levegőt és a természet feléledését. A napsütés mellett fontos, hogy a lakásunkba becsempésszük a tavaszi hangulatot, ehhez hoztunk most 4 kreatív megoldást. Ha albérletben laksz, ne aggódj, ezek az ötletek abszolút albérletkompatibilisek!
több...

albérlet kis lakás

Ha kis lakásban, esetleg budapesti garzonban élsz, rendkívül fontos, hogy okosan használjuk ki a rendelkezésre álló teret, hiszen néhány jó megoldással szuperül növelhető az élettér és kellemes, kényelmes otthon alakítható ki. 3 tippet hoztunk, amivel előnyösen használhatóak ki a kis lakás terei.
több...

Budapesten, Csepelen élek albérletben és a II. kerületben dolgozom. A két kerület közötti különbség számos tekintetben kézzel tapintható. De…
több...

par.JPG

Romantikázzunk kicsit. Két ember megismerkedik, egymásba szeretnek (mintha az ilyen egyszerűen menne, de most ettől tekintsünk el), aztán amikor már többet vannak együtt, mint külön, előbb-utóbb felmerül az igénye annak, hogy össze is bútorozzanak. „Lakva ismerszik meg”, mint mondják… De hogyan lehet gördülékenyebbé tenni ezt az időszakot?
több...

Depositphotos_21413811_xs.jpg

Korábban már szó esett a témáról, ám újra és újra előkerül a különböző fórumokon és oldalakon, hogy szabad-e fizetni címlistáért. Úgyhogy ismételjünk.
több...

Depositphotos_9059325_s.jpg

A legtöbb hirdetésben ki van kötve, hogy ha állattal lehet is költözni, az csak kistestű – jellemzően kutya – lehet. Pedig az albérletkeresők is sokféle állattal szeretik megosztani otthonukat.
több...

3.JPG

Sajnos azt látom, hogy a kereslet és a kínálat igényei, a piac lehetőségei és ezek keresztmetszete sokszor nagyon nem találkozik, még csak meg sem közelítik egymást.
több...

albérlet költözés.jpg

A mai ingatlanpiacon nem ritka, hogy nem egy ember vesz ki önállóan egy lakást, hanem többen összeállnak, és így ki tudnak fizetni egy olyan, egyébként a pénztárcájukat jelentősen megterhelő ingatlant, ami mindenki igényeinek megfelel. Könnyű azonban már a lakásnézésnél elbukni a dolgot.
több...

galamb.jpg

Az albérletkeresés önmagában is nehéz dolog. Ott, annyiért, és olyat találni, amely megfelel, mindezt úgy, hogy a tulajdonosnak is éppen mi legyünk a legszimpatikusabbak. Mert mondjuk ki: a piacon túlkereslet van. Tehát ha tetszik, ha nem, a tulajdonosok diktálnak. Pláne, ha olyan „nehezítő körülmények” is vannak, mint a több gyermek, nagyobb testű kutya vagy egy komolyabb betegség.
több...

Szerződés bérleti kiadó lakás ház

A bérleti szerződéssel kapcsolatban sok kérdés felvetődik, közöttük jónéhány tévhit is. Ezek tisztázására vállalkoztunk most.
több...