N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
Vissza a főoldalra

Blog

Az élet Csepelen

2016. február 10.

Csepelen élek és a II. kerületben dolgozom. A két kerület közötti különbség számos tekintetben kézzel tapintható. De…
több...

puzzlefej.JPG

A „Valós idézetek bírósági jegyzőkönyvekből” mintájára összeszedtem néhány szösszenetet albérletkereső Facebook csoport oldalakról. Egyrészt, hogy nevessünk. Másrészt, hogy így NE!
több...

pár.JPG

Az új CSOK által kétségtelenül számos lehetőség nyílik a családok számára, hogy a családalapítást illetően ösztönzőleg hasson.
több...

Depositphotos_12197475_s.jpg

Sajnos, okkal feltételezem, hogy az olvasók többségéhez vagy közeli ismerőséhez már törtek be. Az ünnepek közeledtével a lakások fokozott veszélynek vannak kitéve, hiszen sokan nincsenek otthon ezen időszak alatt. Mit tehetünk, hogy ne váljunk áldozatokká?
több...

citadella.jpg

Ha azt a szót hallják, hogy társasjáték, sokan még mindig nem tudtak túllépni a Ki nevet a végén? és a Gazdálkodj okosan! okozta gyermekkori traumákon – vagy akár sikerélményeken. Az utóbbi néhány évben-évtizedben azonban a társasjátékok szerelmesei számára kinyílt a világ.
több...

Depositphotos_12197475_s.jpg

Albérlet körkép

2015. november 25.

Sok vitát hallani arról, hogy Budapesthez viszonyítva milyen árak vannak vidéken és a vidéki nagyvárosokban. Véletlenszerűen kiemeltem néhány albérletet képekkel. Eredetileg az 50 ezer + rezsi albérletek összehasonlítás volt a cél, de Budapesten például nem találtam olyat, ami ebben az árkategóriában számottevő. Így végül kitágítottam a kört az 50-70 ezer forint közötti albérletekre. Pálcát nem török egyik felett sem, a véleményét mindenki maga alkossa meg. Lássuk.
több...

csalad.JPG

Kutya VS gyermek

2015. november 18.

Vannak viták, amikor senkinek sem lehet igaza. Ilyen ez is.
több...