Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
Vissza a főoldalra

Blog

Hogyan-rendezd-be-a-kis-nappalit_-1.jpg

A nappali általában lakásunk az a helyisége, ahol a legtöbb időt töltjük, akár pihenéssel, akár munkavégzéssel. Ha albérletünkben kicsi a nappali, rengeteg egyszerű lakberendezési ötlet létezik, hogy optikailag nagyítsuk a teret és egy kis szoba berendezése is stílusos legyen és így kellemesebben érezhessük magunkat benne. Most összeszedtük, hogy melyek ezek a lakberendezési stílusok és ötletek.
több...

Bútorozott-vs.-bútorozatlan-albérlet - melyiket-válaszd_-1 .jpg

Albérletkereséskor felmerülhet bennünk a kérdés, hogy bútorozott vagy bútorozatlan albérletet szeretnénk bérelni. Ezt a döntést érdemes meghozni a keresés előtt, mivel ha már tudjuk, hogy bútorokkal berendezett vagy bútor nélküli ingatlant keresünk, sokkal hatékonyabban találhatjuk meg azt a kiadó lakást, ami számunkra megfelel. Mindkét típus sok tényezőtől függ és mindkét esetben vannak előnyök és hátrányok is, ezért most összegyüjtöttük ezeket.
több...

Mi kell egy jó minőségű albérlet kereséshez?

Megfelelő nagyságú adatbázis, jó kereső, információgazdag adatlap. Ezek mentén kezdtük el mini összehasonlításunkat, melyben a marketplace –t hasonlítottuk össze a vezető albérletes oldalakkal.
több...

Az albérletek költségei - mennyibe kerül pontosan?

Az albérletkeresés előtt sokan nincsenek tisztában azzal, hogy nemcsak a lakbérrel, hanem az egyéb és az albérlet fenntartásával járó költségekkel is számolni kell. Bejegyzésünkből megtudhatod, hogy egy kiadó lakás esetén milyen fix és változó költségeket kell figyelembe venned.
több...

kiado-lakas-budapesten-a-legnepszerubb-lakastipusok-1.jpg

Budapest belvárosában és a külső területeken eltérő nagyságú és elrendezésű lakásokból válogathatunk, ha budapesti albérletet keresünk. Ebben a bejegyzésünkben összeszedtük, hogy melyek a legnépszerűbb lakástípusok a kiadó lakások körében Budapesten.
több...

Az albérletkeresés 7 aranyszabálya

Az albérletkeresés folyamata sokszor lehet nehezebb, mint gondoltuk. Nagyon sok tényezőre kell odafigyelnünk a lakáskereséskor, illetve nekünk is meg kell határoznunk a saját igényeinket, elvárásainkat. Összeszedtük, hogy mi az albérletkeresés 7 aranyszabálya, amelyeket betartva hatékonyan találhatjuk meg a számunkra megfelelő albérletet.
több...

Alberlet.hu checklist

Számos olyan kérdés és szempont merülhet fel a lakáskiadás folyamata során, amelyre a hirdetés feladása és a szerződés aláírása előtt érdemes odafigyelni. Összeszedtünk 5 olyan dolgot, amit mindenképp ellenőrizni kell, hogy szerepel-e a lakáshirdetésben, mielőtt feladjuk azt.
több...

Flatko-4Nappali_BC201_V01.png

2021 elején, a XIII. kerületi Madarász Viktor utcában, a Flatco 80 újépítésű, lakberendezők által berendezett albérletet vezet piacra. A cég az early bird előszerződési időszakban most az első év lakbérének 10%-át is elengedi. Az átlagáron elérhető, kiemelkedő minőségre szavazók otthonra találását virtuális 3D lakásbemutató séták is segítik. A széles választékban stúdió, hálófülkés, valamint egy, illetve két hálószobás kiadó lakások egyaránt megtalálhatók.
több...

Változik az internetes bankkártyás vásárlás jóváhagyási folyamata

2021. január 1-től mindenkinek kötelező lesz több lépcsőben jóváhagynia az internetes kártyás vásárlásait, ha olyan kereskedőnél vásárol, aki alkalmazza ezt a szolgáltatást. Ha tehát nem adott meg telefonszámot a banki azonosításhoz, nem fog tudni az interneten vásárolni az érintett internetes kereskedőknél. (Minden olyan kereskedőnek, akinek az Európai Unión belüli pénzintézettel van kártyaelfogadói szerződése, 2021. január 1-től kötelező lesz alkalmaznia a kétlépcsős hitelesítést az EU 2015/2366-os irányelvének (PSD2) megfelelően.)
több...

Covid-19-hatasa-az-alberlet-piacra

Alberlet.hu –n 2020 szeptemberben 42%-al több hirdetés jelent meg, mint 2019 szeptemberben, a kiadási tranzakció ideje hosszabbodik. Milyen okok állhatnak a háttérben?
több...