Gyerekkel költözhető albérlet

Gyerekkel költözhető albérlet - így találj gyorsan új otthont

Aki keresett már valaha is albérletet, valószínű, hogy találkozott olyan hirdetéssel, amiben szerepelt az a mondat, valamilyen formában, hogy gyerekekkel nem költözhető. Talán egészen addig, amíg ez nem is szükséges, nem is igazán figyeltünk fel rá. Azonban rengeteg család szeretne/kényszerül albérletkeresésbe gyermekekkel, akár mert nagyobb térre, vagy más környékre van szükségük.

Mi most abban szeretnénk segíteni, hogyan érdemes hatékonyan albérletet keresni kisgyermekkel.

Részletes kereső

Az alberlet.hu részletes keresőjében külön listázzuk azokat a hirdetéseket, amelyekben a tulajdonosok jelezték, hogy a kiadó ingatlan kisgyermekkel is költözhető. Első körben érdemes ezeket a hirdetéseket végigböngészni. Ha ez mégsem hoz eredményt, a továbbiakban mutatjunk további tippeket.

GYEREKKEL KÖLTÖZHETŐ ALBÉRLETEK

Szobaszám és négyzetméter

Valószínűleg egy kisebb lakás tulajdonosa kétkedve fogadja majd, ha 2 vagy akár 3 gyermekkel költöznétek, ezért érdemes a részletes keresőben eleve magasabb szobaszámmal vagy négyzetméterrel rendelkező lakások között keresgélnetek.

Parkok, játszóterek

Városokban általában a családos környékeken megtalálhatóak kisebb-nagyobb zöldfelületek, játszóterek, amit az ott élő közösségek igényelnek. Érdemes olyan környékeken lakást keresni, ahol tudjátok, hogy vannak ilyen kisgyermekes, szabadidős lehetőségek, mert ott valószínűleg a tulajdonosok is fel vannak készülve családok érdeklődésére.

Iskolák, óvodák

Hasonlóan a játszóterekhez, az óvodák és az általános iskolák környékén is jellemzően megtalálhatóak panelházak és lakóparkok, amik kiválóan alkalmasak családi életre. Érdemes ezeken a területeken új otthont keresni.

Őszinteség

Ha megtetszett egy lakás, érdemes a tulajdonossal őszintén megbeszélni, hogy hányan költöznétek, milyen idősek a gyerekek, hogyan néznek ki a napjaitok stb. Ha van rá lehetőség, segíthet, ha be is mutatjátok a gyerekeket, így kicsit megismerhetik egymást. Sok tulajdonos az ismeretlen helyzetektől és a jogi procedúrák bonyolultsága miatt tart a gyerekes családok beköltözésétől, de minden eset más, egy személyes találkozó sokat segíthet a megegyezésen.

Nézz szét kiadó lakásaink közt, használd bátran részletes keresőnket, és találd meg új otthonotokat még ma!

KIADÓ LAKÁSOK