3 dolog, ha diákoknak adod ki a lakásod

3 dolog, ha diákoknak adod ki a lakásod

Ha diákoknak adod ki a lakásod, érdemes már a hirdetés szövegébe beleírni néhány pontot, ami segít, hogy valóban olyan érdeklődők keressenek meg, akiknek épp a te lakásodra van szüksége, és akiket te is szívesen látsz a lakásodban. Íme tehát 3 dolog, amit mindenképp írj bele a hirdetésszövegedbe, ha diákoknak adod ki a lakásod!

Hányan jöhetnek?

Lehet, hogy csak 2 szobás a lakásod, de kényelmesen elférnek hárman is, vagy épp szeretnéd, ha a nappali nem válna szobává. Ezeket mind érdemes meghatározni, mert a diákok általában fix létszámmal keresnek lakást, így biztosan nem raboljátok egymás idejét.

Milyen bútorok, háztartási gépek, eszközök vannak a lakásban?

A legtöbben először költöznek el otthonról, így általában nem rendelkeznek saját bútorokkal/gépekkel. Ezért érdemes minél több részletet beleírni a hirdetésbe, hogy tudják, milyen költségekkel kell számolniuk a beköltözéskor. Ezzel együtt azt is beleírhatod, ha van felesleges bútorod, géped, amit igény esetén biztosítani tudsz, vagy esetleg nyitott vagy a gépek közös beszerzésére (te megveszed és a lakásban marad azután is, hogy kiköltöztek).

Íróasztal, tanulósarok

A pihenés és kikapcsolódás mellett nagyon fontos, hogy legyen egy olyan hely is a lakásban, ahol a tanulásra koncentrálhatnak. Erről mindenképp érdemes írni, akkor is, ha megbeszélés kérdése, mert lehet, hogy valaki éppen a funkcionalitás miatt választja ki a te hirdetésed.

Ha bármilyen kérdésed lenne vagy segítségre van szükséged, fordulj bizalommal szakembereinkhez!

HIRDETÉSFELADÁS