3 tipp, hogy a hálószobád trendi legyen idén nyáron

3 tipp, hogy a hálószobád trendi legyen idén nyáron

Mint már jó néhány éve, 2023-ban is a természetesség, a kötött anyagok, földszínek kerülnek előtérbe, ami a nyári trendeket illeti. Most összeszedtünk 3 egyszerű dolgot, amivel a hálószobádat, vagy akár a nappalidat is trendivé varázsolhatod idén nyárra.

Természetes, légies anyagok

A nagy melegben nem esik jól, ha vastagabb anyagokkal takarózunk, ezért cseréljük le a az ágyneműt könnyedebb anyagokra. Ilyen például a lenvászon, a pamut vagy a pamutszatén, amelyek hozzájárulnak a test optimális hőszabályozásához és segítenek megakadályozni a túlzott izzadást.

A színek hatása

Talán te is észrevehetted már, hogy a mediterrán éghajlat lakói jobban preferálják lakásaikban a hűsítő hatású kék és fehér színeket a textíliák esetében, hiszen ez frissebb összhatást eredményez és ellensúlyozza a nagy hőség érzetét.

A világos színeket érdemes előnyben részesíteni, viszont szuper kontrasztot adhat egy sötétebb színű sötétítőfüggöny, ami amellett, hogy remek kiegészítő, segít hűvösen tartani a szobát, miközben engedi a levegő szabad áramlását.

Levélminták, növények

Könnyedén teremthetsz dzsungelhangulatot hálódban, ha nagy levélmintás ágyneműt, pokrócot, függönyt vagy szőnyeget szerzel be erre az időszakra.

A zöld szín nem mellesleg az idei nyár egyik legnépszerűbb színe, ami nagyon jól mutat a fehérrel vagy a citromsárgával. A levélmintákat pedig akár más színekkel és állatmintákkal is kombinálhatod, a még egzotikusabb hatásért.

Emellett érdemes akár szárazságtűrő növényeket is beszerezni, hiszen amellett, hogy szuper kiegészítők, segítenek a levegő tisztításában is.

Ha pedig még a nyár elején új albérletbe költöznél, nézz szét aktuálisan kiadó lakásaink között és találd meg a számodra megfelelő ingatlant!

KIADÓ LAKÁSOK