A jó lakáshirdetés 4 legfontosabb pontja

A jó lakáshirdetés 4 legfontosabb pontja 

Mire figyelj, amikor feltöltöd a hirdetésed?

Egy jól elkészített és alapos hirdetés nagyban hozzájárul ahhoz, hogy egyszerűen és gyorsan sikerüljön kiadni a lakásod, ezért érdemes időt és energiát szánni a rá, mielőtt feltöltenéd. Ehhez hoztunk most néhány tanácsot.

Fotók

Minden helyiségről készíts fotót, úgy, hogy a lehető legtöbb látszódjon. Így eléred, hogy a lakás tágasnak látszódjon és a képekről is jól beláthatóvá váljon. Az érdeklődők kedvelik, ha minőségi és sokat mutató fotókat találnak egy hirdetésben, hiszen ez alapján online is be tudják járni a lakást. Ha van rá kapacitásod és eszközöd, érdemes bemutató videót is készítened a lakásról.

Természetes fény

A lakásról készült fotókhoz hozzátartozik, hogy lehetőleg nappal, természetes fényben, napos időben készüljenek. A bérlők számára így látható, hogy mennyire világos vagy éppen sötét a lakás, hova és meddig jut el a természetes napfény, ami sokszor nagyon fontos szempont egy albérlet kiválasztásánál. A legjobb, ha a fotók napos időben felkapcsolt beltéri lámpákkal készülnek (amennyiben a lámpák nem adnak túlságosan sárgás fényt).

Alaprajz

A fotók mellett nagyon fontos, hogy alaprajz is legyen a hirdetésben, hogy könnyebben elképzelhető legyen a lakás. Így a bérlők láthatják a pontos méreteket és a szobák elrendezését, amelyeket a fotókról nem biztos, hogy meg tudnak állapítani.

Az alaprajz segít az érdeklődőknek elképzelni, hogy milyen érzés lehet a lakásban lenni, mivel így fel tudják mérni az ingatlan méreteit, elrendezését.

Minden fontos információ

A hirdetés szövegében sorolj fel minden olyan információt, amely alapvetően lakáshoz tartozik és a bérlő tájékoztatására szolgál. Továbbá említs meg olyan kiegészítő információkat is, mint hogy állatbarát-e a lakás, lehet-e dohányozni a lakásban, illetve pár fontos/ hasznos/ praktikus információt az albérlet környékéről, amit érdemes tudni.

Ha még több segítségre lenne szükséged lakásod kiadása során, fordulj hozzánk bizalommal!

KAPCSOLATFELVÉTEL