Olcsó őszi dekorációs ötletek, ha albérletben élsz

Olcsó őszi dekorációs ötletek, ha albérletben élsz

Ha szeretnénk, hogy a természet mellett, az otthonunkban is megjelenjen az ősz hangulata, a több ezer forintos bolti dekorációk helyett, saját magunk is könnyedén alkothatunk őszi díszeket, amelyek nem igényelnek nagy energiát és bármilyen módosítást a lakásban. Bejegyzésünkben most olyan olcsó őszi dekorációs ötleteket gyűjtöttünk össze, amelyek az albérletekben is megállják a helyüket.

Dekoráció őszi termésekkel

A tök, a dió, a mogyoró, a makk, a toboz, a csipkebogyó és a különböző bokrok kis termései mind olyan termések, amelyeket őszi dekorációként is felhasználhatunk otthonunkban és egy őszi séta alkalmán könnyedén beszerezhetünk. A bogyókat és a mogyorót kisebb üvegcsékben tárolva vagy az asztalterítőn szétszórva a tobozok mellett máris őszies hangulat teremthető bármelyik albérletben.

Az időszak legnagyobb slágere ilyenkor a tök, illetve kisebb fajtája a dísztök, amely remekül mutat minden lakásban. A dísztök olcsón kapható, érdemes lehet többet is vásárolni, és akár egy tök dísztálat készíteni az asztalra, vagy elrendezni a lakás polcain különböző színű és alakú tököket.

Színes levelek és virágok

A besárgult falevelekből számtalan dekoráció készíthető, a leggyakoribb talán a falevél koszorú. Az összegyűjtött faleveleket tűzzük vagy ragasszuk fel egy koszorúalapra és máris mehet a koszorú az ajtóra vagy a falra.

A besárgult, vöröses virágok és kisebb faágak gyönyörűen mutatnak egy vázában az edédlőasztal közepén, a nappaliban de a teraszon is, sőt ha kiszárítjuk őket, még tovább is díszíthetik otthonunkat.  

Gyertyák és füstölők

A gyertyák az őszi hangulat megteremtésének egyik legegyszerűbb és legtakarékosabb módja. Az illat- és méretválaszték ilyenkor még szélesebb, mint máskor az évben, így szinte bármilyen őszi illatot megtalálhatunk a boltokban. A gyertyák illatuk mellett fokozzák otthonunk melegség- és kényelemérzetét is, ami a rövidülő nappalok és a hideg időjárás esetében nem elhanyagolható.

Ha pedig a gyertyák mellett, vagy éppen helyett, még erősebb illatokkal szeretnénk díszíteni otthonunkat, beszerezhetünk az évszakhoz illő illatú füstölőket is albérletünkbe.

Ha ősszel új lakásba költöznél, nézz szét aktuálisan kiadó lakásaink között!

KIADÓ LAKÁSOK