Így dekoráld az albérleted nagy változtatások nélkül

Így dekoráld az albérleted nagy változtatások nélkül

Ingatlan bérlése esetén sokszor nem megengedett, hogy a lakás nagy változtatásokon menjen keresztül, mint a polcok felszerelése, új szögek beverése a falakba. Ezért hoztunk 4 tippet, hogyan dekorálhatod az albérleted, ha a körülmények miatt korlátozottak a lehetőségeid!

Párnák és takarók

A nappalit és a hálót remekül színesítheted különböző színvilágú párnákkal és takarókkal, amelyek nem csak feldobják a hangulatot, de otthonos és meleg légkört is teremtenek. Érdemes kontrasztos színeket választani a falakhoz vagy a bútorokhoz viszonyítva, a látványos hatás érdekében!

Égősorok

Az égősorok nemcsak karácsonykor, hanem egész évben nagyon dekoratív elemek, illetve praktikusak is lehetnek, ha nem akarsz villanyt kapcsolni az esti tévézés közben. Igazán kényelmes és nyugodt hangulatot teremtenek a lakásban. Elhelyezheted őket az ablakokhoz, a polcokra felfűzve de akár a TV körül is. A hálóban az ágy felett de az erkélyen is nagyszerű hangulatvilágításként funkcionálnak. 

Növények

A növények életet és frissességet visznek a lakásba, amellett, hogy a lakást is díszítik. Válassz különböző méretű növényeket és szerezz be különleges formájú vázákat és virágtartókat, amelyekkel tovább növelheted az albérleted stílusát.

Szőnyegek és függönyök

A színes és mintás szőnyegek nagymértékben feldobhatják egy szoba hangulatát, illetve a semleges színű padlóról is elveszik a figyelmet, ezzel vonzóbbá téve a lakást. Egy különlegesebb függöny pedig nemcsak akkor jó megoldás, ha az eredeti nem tetszik, hanem akkor is, ha a fal színét szeretnéd semlegesebbé, a függönnyel pedig egységesebbé tenni az albérletben uralkodó színeket.

Ha pedig inkább új lakást keresnél, amit kedved szerint dekorálhatsz, nézz szét kiadó lakásaink között!

KIADÓ LAKÁSOK