1 db hirdetés 60 napig ingyenes ( képek nélkül )
Hirdetés feladás
indítás
Ügyfélszolgálat: +36 70 376 4162 (H-P 10:00-16:00)
alberlet@alberlet.hu
Alberlet.hu hirdetési lehetőségek tulajdonosok számára:
ALBI 28 - GYORS KIADÁS 14990 Ft
30 db kép, 28 napra
14 napos előrehozás
5 nap főoldallal
Indítás
ALBI 14+ 9990 Ft
30 db kép, 14 napra
7 napos előrehozás
Indítás
A feltüntetett árak 0% Áfát tartalmaznak. (AAM)
*
Főoldali kiemelés
Tipp: Ha szeretnéd, hogy hirdetésed a főoldalra kerüljön, és a leendő bérlők már az oldal megnyitásakor rátaláljanak ingatlanodra, ez a kiemelés való Neked.
Azok a hirdetések amiket főoldalival emeltek ki, már a keresés indítása előtt láthatóvá válnak a keresők számára, a főoldalon, a reklámok alatt. A kiemelés időtartama 5 nap.
Előrehozás a listában (7 nap)
Hirdetésed 7 napig garantáltan a legfrissebb hirdetések előtt helyezkedik el, a találati lista élén. Csupán azok a hirdetések fogják megelőzni, melyeket utánad emeltek ki. A 7 napos előrehozást azoknak a hirdetőinknek ajánljuk, akik hirdetéskezelés helyett inkább a lakás mutatással foglalkoznak szívesebben. Ugyanis biztos lehetsz abban, hogy a kiemelés aktiválásának pillanatától 7 napig hirdetésedre könnyedén rálelnek a bérlőjelöltek.
Tipp: Az "Előrehozás a listában" közkedvelt kiemelés típus, azoknak ajánljuk akik biztosak szeretnének lenni abban, hogy hirdetésük napokig az első oldalak valamelyikén szerepel.
A szolgáltatások bankkártyával és utalással aktiválhatóak.
A feltüntetett árak az Általtalános Szerződési Feltételeknek ( https://www.alberlet.hu/altalanos-szolgaltatasi-feltetelek ) megfelelően, Partnertől függően 0%-os vagy 27%-os áfát tartalmaznak. A szolgáltatásokról minden esetben e-számlát állítunk ki, melyet e-mailben küldünk el a megadott e-mail címre.

Ha több kiadó ingatlannal foglalkozol, kérlek tekintsd át előfizetőinknek szóló ajánlatunkat IDE kattintva.