Rólunk

Nagyon köszönjük a visszajelzéseket, még sokat várunk, mert ezek a vélemények hozzák a legjobb fejlesztési ötleteket!

Georgina, Budapest, Kőbányai utca:

"hello,

fantasztikus.gyakorlatilag 2 óra alatt kiadtam az ingatlant.3 nap alatt 1500-an nézték meg a hírdetésem.kb. 20 ember telefonált és vagy 5en komolyan szándékoztak kivenni.nagyon hatékony.köszi"

Tibor, Kővágó utca:

"Az oldallal és a szolgáltatással nem volt semmi gond. A módosítások is azonnal megjelentek. Ez perfekt.
Az érdeklődőkre nincs semmi ráhatásuk, erre nem tudok mit mondani.
Szombaton adtam fel fényképes, kiemelt hirdetést, tfőn aláírtuk a szerződést. Ez igen jó hatékonyság."

Juli, Budapest, Ecsed utca:

"Hirdetés feladása: könnyű és kényelmes. Nagyon jó hogy el lehet menteni a hirdetést és újra elő lehet venni, ha megint aktuális lesz.

Kiemelés: Szerintem hatékony, már a kiemelés utáni első órában hívtak 3-an.

Érdeklődők: Legtöbben komolyan érdeklődtek, korrektek voltak. Sajnos ezt persze nem lehet mindenkiről elmondani, de ennyi benne van. 2 t alatt megtaláltam és leszerződtünk az albérlővel, ez nem rossz.

Máskor is igénybe fogom venni az oldalt,"

Henrietta, Budapest, Csokonai utca:

"A lakásom kedvező adottságokkal rendelkezik, így mindig azonnal ki tudom adni a ti segítségetekkel. Minden rendben volt eddig az érdeklődőkkel, a telefon alapján már ki lehet szűrni, hogy kit érdemes fogadni. Az illető beszédstílusából, hangjából, ahogyan bemutatkozik és kérdez, sok dologra lehet következtetni. Nagyon meg vagyok elégedve a szolgáltatással "

Gyula, Szőlő köz:

"Nagyon meg vagyok elégedve az oldal hatékonyságával minden tekintetben.
Ha szoba kiadásáról van szó, már nem is hirdetek sehol máshol, mert tudom, hogy itt max. 2 t és van bérlőm.
A bérlők komolysága... nos hát változó, de többnyire jók a tapasztalataim."
 
Ngréta, Nagyréde utca:
 
"Már második alkalommal sikerült mindössze 1 t alatt kiadnom az általam hírdetett kislakást. A megtekintésekből mindig láttam mekkora az érdeklődés. Nagyon jó dolognak tartom, hogy az ingatlanról készült képeket ingyenesen tölthetem fel és hasznos az új videó szolgáltatás is. Remélem még sokáig használhatom az oldalt."
 
Zsolt, Szeged, Cserzy Mihály utca:
 
"Külön öröm a számomra, hogy egy ilyen professzionális oldal áll rendelkezésre, az kiadandó albérletem számára. A kiadás folyamata gyorsan végbe tud menni, mert az adatokat egyszer kell kitölteni, azt követően aktiválás<>inaktiválással kezelhető a hirdetés. A kiadás során, mint az emberek általában, színes volt a jelentkezők felhozatala, de a komoly jelentkezők voltak többségben.
A hirdetésemhez külön kiemelést nem szoktam igénybe venni, csupán a képek feltöltésért fizettem, de az albérletem így is gyorsan kiadásra kerül, köszönhetően, a jó elhelyezkedésének,, valamint a fényképeknek.
 
Mint fejlesztő, különösebb hibát nem látok az oldalban, az elején az új oldal élesítést követően voltak AJAX hívási hibák (pl inaktiválás nem működött, de azt akkor bejelentettem), de ez minden élesítéskor normális
 
Remélem véleményemmel segítettem a munkájukat, melyhez ezúton sok sikert, kitartást, és fejlesztési ötleteket kívánok!"
 
Marianna, Budapest, Damjanich utca:
 
"Az oldal segítségével könnyen, egyszerűen költségkímélően lehet hirdetést feladni. A hirdetés megjelenése után 1 nappal már el is kelt a lakás. Köszönöm ezt a remek lehetőséget."
 
László, Szeged:
 
"A hirdetés nagyon hatékonynak bizonyult, legfőképp a többnyelvű lehetőségnek, a részletes adatmegadás és a nagy mennyiségű képfeltöltés miatt. Az internetes keresők listahelyén nálam nem volt az első oldalon az albérlet.hu . A bérbeadáshoz szükséges dokumentumok jó kiinduló pontok voltak, de a bérleti szerződés angol nyelvű változata megyorsította volna a lakásom kiadását. Az érdeklődők komyolsága teljes mértékben kielégítő amennyiben a hirdetés kellően részletes, amire az oldal tippeket is ad. A lakást megtekintés nélkül külföldről vették ki!
A hirdetés ára is teljesen elfogadható, először hirdettem az oldalon és nagyon pozitív tapasztalatom volt! Ajánlom mindenkinek! "
 
Piroska, Szeged, Petőfi Sándor sugárút:
 
"Szegeden egyetemhez, belvároshoz közeli lakást kínáltam albérletbe 3 diáknak.61 m2-es lakást 50.000Ft+ rezsiért. Nagyon sokan kerestek. Két levelet és 28 telefonhívást kaptam, volt külföldi érdeklődő is.Több érdeklődővel találkoztam,még is az együtt jelentkező első 3 diáklánynak adtam ki a lakást. "
 
Viktória, Budapest, Damjanich utca:
 
"maximálisan elégedett vagyok a szolgáltatásokkal, kiraktam a hirdetést az oldalra, és másnap keresett is az érdeklődő, aki egy hétre rá ki is vette a lakást. Az egy hét alatt pedig több érdeklődő telefonhívást is kaptam. Tapasztalataim szerint az oldal nagyon látogatott. "