Kiadnád a lakásod? - 3 érv a 3D virtuális séta mellett

Kiadnád a lakásod? - 3 érv a 3D virtuális séta mellett

Lakáskiadóként, tulajdonosként a hirdetés elkészítése a legfontosabb, hiszen a potenciális bérlők ez alapján formálják az első benyomásukat az ingatlanról. A 3D virtuális séta a járványhelyzet nyertese és a legújabb technika, amelyet a profi lakáskiadók is igénybe vesznek. Most összeszedtük, hogy tulajdonosként miért éri meg neked is élned ezzel a lehetőséggel.

Praktikus

A virtuális séta során az érdeklődők a lakás személyes megtekintése nélkül is kedvükre körbejárhatják az albérletet, és így a lehető legrészletesebb képet kapják az ingatlanról. Ez alapján, már a hirdetés megtekintése után könnyebben tudják eldönteni, hogy az albérlet megfelelő-e számukra vagy sem.

Ha már egy ideje foglalkozol az ingatlanod kiadásával, valószínűleg tudod, mennyi idő és energia elmehet csak arra, hogy az érdeklődők nem látták át jól a lakást a képek alapján, és személyesen derül ki, hogy mégsem jó nekik az elrendezés, kialakítás. Ezzel a technológiával könnyedén, egyszerűen, átláthatóan mutathatod be a lakást.

Időmegtakarítás

Azzal, hogy az érdeklődők akár saját otthonuk kényelméből is úgy érezhetik, hogy benne vannak az ingatlanban és körülnézhetnek benne, csak akkor fogják személyesen is megtekinteni az ingatlant, ha tényleg komolyan érdeklődnek, ha megfelelő számukra a kialakítás, elrendezés, a méretek.

Ennek köszönhetően te is és az érdeklődők is időt takaríthatnak meg, és elkerülhetők a felesleges körök a személyes megtekintés terén.

Megtekintés bármikor, bárhonnan

Ez a technika nem véletlen örvendett nagy népszerűségnek a járványhelyzetben, hiszen így elkerülhető volt a személyes kontaktus, mégis átfogó képet kaphattak az érdeklődők az albérletről.

Akkor is praktikus megoldást nyújt, ha például egy másik városban élő bérlő érdeklődik az albérlet iránt, de nem szeretne csak azért utazni, hogy teljes és átfogó képet kapjon az ingatlanról.

Ha bármilyen segítségre lenne szükséged a lakáskiadás folyamata során, fordulj hozzánk bizalommal, szakembereink mindenben szívesen segítenek!

KAPCSOLATFELVÉTEL