Marina part - miért lett olyan népszerű?

Marina part - miért lett olyan népszerű?

Ha a budapesti kerületeket nézzük, a 13. mindig különleges volt. Az elmúlt 10 évben folyamatos fejlődésen ment keresztül, az árak a belváros közelségéhez és a tömegközlekedési lehetőségekhez képest kifejezetten kedvezőek voltak, ezáltal a fiatalok, kisgyermekes családok számára igen közkedvelt lett. Ezt a növekvő népszerűséget kezdték el kihasználni az ingatlanbefektetők, aminek a Marina part városrész lett az egyik kiemelt területe.

Milyen fejlődésen ment keresztül?

Az ingatlanok építése az elmúlt években abszolút népszerűségnek örvendett, Budapesten kifejezetten kedveltek lettek a nagyobb, újépítésű lakóparkok, hiszen a lakosságszám egyre inkább növekedett, rengetegen kerestek befektetésre, vagy családjuknak olyan lakóhelyet, ami a belvárostól kicsit távolabb van, mégis könnyedén elérhető távolságban van minden a városban.

Miért lett népszerű?

A fentiekkel együtt Marina part egy olyan terület, ahol a tömegközlekedés nagyon jól ki van építve, illetve a Duna-part közelsége is abszolút előnyös. Így gyakorlatilag a metró- és villamosvonalakkal, Duna-parti sétánnyal körülhatárolt, infrastrukturálisan folyamatosan fejlődő terület népszerűsége nem is olyan meglepő.

Nagyon sok olyan lakás épült, amelyben kiváló panoráma nyílik a Dunára és a budai hegyekre, ami, különösen naplementekor, elképesztő látványt nyújt. Ha valaki tehát szeretne olyan helyen élni, ahol gyönyörű panoráma várja haza, távolabb a város zajától, mégis nagyon közel hozzá, az elhelyezkedéshez képest korrekt áron, annak tökéletes választás lehet.

Az pedig általános tapasztalat, hogy azokon a környékeken, ahol folyamatos az ingatlanfejlesztés, egyre több óvoda, bolt nyílik, a szolgáltatók egymás után jelennek meg, így szinte minden fontos ügy elintézhető sétatávolságon belül.

Ha ezeket mind összevetjük, talán nem is meglepő, hogy az elmúlt években az egyik legnépszerűbb és legkeresettebb terület lett a fővárosban.

Ha te is szeretnél a környékre költözni, listázzuk neked kifejezetten a Marina Parton található lakásainkat, hogy gyorsan és egyszerűen megtalálhasd új otthonod.

MARINA PART LAKÁSOK