3 tipp a hatékony albérletkereséshez

3 tipp a hatékony albérletkereséshez

Ha kiadó lakást keresünk, könnyen elveszhetünk a rengeteg ingatlan között és akadhat olyan eset is, hogy olyan lakásokat nézegetünk, amelyek számunkra nem is megfelelőek anyagilag, elhelyezkedésileg vagy egyéb tényezők miatt. Ezért összeszedtünk néhány tippet, hogy érdemes az albérletek között a lehető leghatékonyabban böngészni.

Minimum és maximum

Az alberlet.hu oldalon lehetőséged van beállítani a keresési minimum és a maximum árat, a szobaszámot vagy a méretet. Ezért, ha tudod, hogy milyen keretek és méretek között keresel lakást, állítsd be ezeket a szűrőket, mert így csak a te igényeidnek megfelelő lakások között fogsz böngészni és így hatékonyabban találhatod meg az új otthonod!

Fontos azonban, hogy a teljes maximumot vedd figyelembe - érdemes úgy beállítani a legmagasabb összeget, hogy mellé beleférjen a közös költség, a rezsi, internet, parkolás stb., hiszen a legtöbb hirdetésben a kiemelt összeg csak a lakbért jelöli meg, ami maximum 1-2 plusz tételt tartalmaz.

Elhelyezkedés szerint

A minimum és maximum beállítások mellett a preferált városokat, kerületeket és régiókat is be tudod állítani és így ezekre szűrve keresgélni. Budapest esetén érdemes lehet eldönteni, milyen kerületeket preferálsz és akár az alapján keresni a kiadó lakások között.

Méret szerint

Ha tudod, hogy kb. hány négyzetméterre van szükségetek, vagy épp egy konkrét szobaszámra, érdemes azt is külön beállítani a részletes keresőben, így a számotokra nem releváns, mert túl kicsi vagy épp túl kevés szobával rendelkező hirdetéseket nem is fogjátok látni.

Különleges igények

Ha kisállattal költöznél vagy mindenképp erkélyes lakást szeretnél, érdemes minden ilyen preferenciát kiválasztani a részletes keresőben, hogy ezek alapján keress a lakások között. Így rengeteg időt és energiát spórolhatsz meg, legyen szó bármilyen egyéni igényről, akár klímáról, portaszolgálatról vagy parkolóhelyről.

Részletes keresőnk segítségével nálunk az összes és még több ilyen szűrő alapján böngészhetsz kiadó lakásaink között!

KIADÓ LAKÁSAINK