Így rendezd be az ingatlanod, ha kiadnád digitális nomádoknak

Így rendezd be az ingatlanod, ha kiadnád digitális nomádoknak

Ha már régóta gondolkodsz azon, hogy üdülőövezetben lévő lakásodat/házadat bérbe add, akár rövidebb távra, home office-ban dolgozó embereknek is, akkor most segítünk. Összegyűjtöttük neked a legfontosabb szempontokat, amelyek segítenek berendezni a lakásodat a vendégek igényei szerint, így kihozhatod a legtöbbet a nem használt ingatlanodból.

A digitális nomádok rendszerint a világ különböző pontjain élnek / folyamatosan váltogatják a lakóhelyüket. Olyan munkát végeznek, ami nincs helyhez kötve. Általában csak stabil internetkapcsolatra van szükségük a munkájukhoz, minden más pedig egyéni preferencia - a csendes, nyugalmas környék, vízpart stb.

1. Funkcionalitás

Tekintve, hogy  a legtöbb vendég rövid időre érkezik, ezért elengedhetetlen, hogy a lakás jól felszerelt és könnyen használható legyen. Legegyszerűbb tippünk a lakberendezésre, hogy mindent oda tegyél és úgy helyezz el, mintha csak a saját otthonodban lennél, mert ezzel azt az érzést tudod kelteni a vendégekben, mintha ők is csak hazaértek volna.

2. Minimalista dekor

Mikor az ember nem magának dekorál, érdemes az egyszerűségre, és a letisztultságra törekedni, ezért a legjobb döntés, ha klasszikus, minimalista dekorációt választasz, és letisztult színpalettát, mert ezzel könnyen elnyerheted a legtöbb ideiglenesen érkező szívét.

3. Kényelmes hálószobák

Lehet bármilyen szép a környezet, ha az ember nem tud egy jót aludni, az mindenre rányomja a bélyegét. Ezért kiemelten fontos, hogy odafigyelj a minőségi matracok és ágyneműhuzatok vásárlására, hiszen ez létfontosságú lehet a vendégek elégedettsége szempontjából. Emelett pedig, ha nagyobb létszámú csoportokat is képes befogadni otthonod, akkor érdemes úgy kialakítani a szobákat, hogy az ágyak könnyen mozgathatóak legyenek, így mindenki igényei szerint használhatja ki a teret.

4. Felszerelt konyha

Mikor az emberek egy apartmant választanak, általában azért is teszik, hogy saját maguk készíthessék el az étkezéseket. Ezért nagy segítség a vendégek számára, ha a konyha jól felszerelt, rendelkezik minden szükséges edénnyel, és konyhai eszközzel, illetve van elegendő tányér és evőeszköz ahhoz, hogy ha a maximális férőhelyeket feltöltő csoport érkezik, akkor mindenki le tudjon ülni közösen étkezni. Emellett pedig, csak fokozza a vendéglátást, ha esetleg hagysz a konyhában kávét, teát, fűszereket, hiszen ezek apró kiadások, viszont a lakók nagyra értékelik majd a figyelmességet.

5. Tisztaság és rugalmasság

A tisztaság az egyik, ha nem a legfontosabb szempont egy szálláshely szempontjából. Ezért gondoskodj róla, hogy a lakás mindig tiszta és rendezett legyen minden érkező vendég számára. Készülj fel rá, hogy mindenki eltérő igényekkel érkezik, ezért fontos, hogy tudd rugalmassággal kezelni a hozzád érkező kéréseket és kérdéseket, hiszen ezzel nagyban növelheted a vendégek elégedettségét, ami hosszú távon segíti, hogy újból visszatérjenek, vagy épp ajánlják ismerőseiknek a szállásodat.

A fentebb említett tippek segíthetnek abban, hogy a lakásod vonzó és kényelmes hely legyen minden vendég számára, az alábbi linken pedig elérheted weboldalunkat, ahol meghirdetheted ingatlanodat:

HIRDETÉSFELADÁS