Mire figyelj, ha pároknak adnád ki a lakásod?

Mire figyelj, ha pároknak adnád ki a lakásod?

A legtöbb tulajdonosnak egészen konkrét elképzelései vannak az ideális albérlővel/albérlőkkel kapcsolatban. Azonkívül, hogy beleírod a hirdetés szövegébe, hogy kiknek adnád ki a lakásod, több olyan lehetőséged van, amivel vonzóvá tudod tenni a hirdetésedet a célközönséged számára. Ebben a bejegyzésben mutatunk néhány trükköt, amire érdemes figyelned, ha pároknak adnád ki a lakásod.

Méretek

Lehet, hogy a valóságban kényelmes méretű a lakás két ember számára, azonban ezt a fotóknak is vissza kell adnia. Egy alaprajz elengedhetetlen, ami segít átlátni az elrendezést. Emellett érdemes természetes fényben fotózni, kihúzott sötétítőkkel, hogy minél világosabbnak és tágasabbnak hasson a lakás.

Bútorok, háztartási gépek

Ha kisebb lakásod van és párokat “keresel”, nagy rá az esély, hogy még nem rendelkeznek olyan háztartási gépekkel, mint a mosógép vagy a hűtő. Mindent beszerezni, és ezek mellett kigazdálkodni a havi lakbért és a kauciót lehet, hogy eltántorít egyébként nagyszerű potenciális bérlőket. Éppen ezért, mielőtt meghirdetnéd, ha lehetőséged van rá, érdemes ezeket a nagyobb gépeket beszerezni, hiszen ez növeli a lakásod értékét és hosszútávú befektetés.

Ha pedig bútorozottan hirdeted, fontos a funkcionalitás. Ha garzonról van szó, kihúzható, kényelmes méretű kanapét helyezz el benne, lehetőleg olyat, aminek tároló funkciója is van, hiszen két embernek van annyi holmija, ami elöl hagyva könnyen zsúfolt hatást kelt. Mielőtt vásárolnál, próbáld meg praktikusan átgondolni, mitől lehet kényelmes a lakás két főnek a mindennapokban, különösen úgy, hogy sokan dolgoznak otthonról.

Irányított leírás

A hirdetési szövegben gyakran olvasható, hogy pároknak ideális a lakás. Azonban érdemes 1-2 mondatot írni arról, hogy ez miért van így. Nem kell nagy dolgokra gondolni, de pl. folytatóthat a mondat úgy, hogy “mert van egy zárható szoba / van munkaállomás / kényelmes franciaágy van a szobában / nagy beépített szekrények vannak a lakásban / van a közelben fiataloknak kikapcsolódási lehetőség / jó a tömegközlekedés a városközpontba/csomóponthoz” stb.

Ha pedig úgy érzed, tudod, kiket keresel, de nem tudsz, vagy nem szeretnél egyedül intézni mindent, szakembereink végigviszik a teljes folyamatot az érdeklődőkkel való első megbeszéléstől, hogy neked már csak a szerződést kelljen aláírni. Keress minket bizalommal!

INGATLANKÖZVETÍTÉS SZOLGÁLTATÁSUNK