N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
Vissza a főoldalra

Blog

Az élet Csepelen

2016. február 10.

Csepelen élek és a II. kerületben dolgozom. A két kerület közötti különbség számos tekintetben kézzel tapintható. De…
több...

puzzlefej.JPG

A „Valós idézetek bírósági jegyzőkönyvekből” mintájára összeszedtem néhány szösszenetet albérletkereső Facebook csoport oldalakról. Egyrészt, hogy nevessünk. Másrészt, hogy így NE!
több...

pár.JPG

Az új CSOK által kétségtelenül számos lehetőség nyílik a családok számára, hogy a családalapítást illetően ösztönzőleg hasson.
több...

Depositphotos_12197475_s.jpg

Sajnos, okkal feltételezem, hogy az olvasók többségéhez vagy közeli ismerőséhez már törtek be. Az ünnepek közeledtével a lakások fokozott veszélynek vannak kitéve, hiszen sokan nincsenek otthon ezen időszak alatt. Mit tehetünk, hogy ne váljunk áldozatokká?
több...

citadella.jpg

Ha azt a szót hallják, hogy társasjáték, sokan még mindig nem tudtak túllépni a Ki nevet a végén? és a Gazdálkodj okosan! okozta gyermekkori traumákon – vagy akár sikerélményeken. Az utóbbi néhány évben-évtizedben azonban a társasjátékok szerelmesei számára kinyílt a világ.
több...

Depositphotos_12197475_s.jpg

Albérlet körkép

2015. november 25.

Sok vitát hallani arról, hogy Budapesthez viszonyítva milyen árak vannak vidéken és a vidéki nagyvárosokban. Véletlenszerűen kiemeltem néhány albérletet képekkel. Eredetileg az 50 ezer + rezsi albérletek összehasonlítás volt a cél, de Budapesten például nem találtam olyat, ami ebben az árkategóriában számottevő. Így végül kitágítottam a kört az 50-70 ezer forint közötti albérletekre. Pálcát nem török egyik felett sem, a véleményét mindenki maga alkossa meg. Lássuk.
több...

csalad.JPG

Kutya VS gyermek

2015. november 18.

Vannak viták, amikor senkinek sem lehet igaza. Ilyen ez is.
több...

Depositphotos_12866842_s.jpg

Mint az várható volt, felcsapták a fejüket a különböző csalási módszerek, melyek például az Airbnb és hasonló oldalak működési elveit veszik alapul. Vannak bennük közös vonások, akadnak különbségek. Aranyszabályként azonban az összesre alkalmazható: ne legyünk jóhiszeműek, és ne utaljunk pénzt előre csak úgy, egy idegennek!
több...

par.JPG

Összeköltözési tippek

2015. október 19.

Romantikázzunk kicsit. Két ember megismerkedik, egymásba szeretnek (mintha az ilyen egyszerűen menne, de most ettől tekintsünk el), aztán amikor már többet vannak együtt, mint külön, előbb-utóbb felmerül az igénye annak, hogy össze is bútorozzanak. „Lakva ismerszik meg”, mint mondják… De hogyan lehet gördülékenyebbé tenni ezt az időszakot?
több...