Miért válaszd ingatlanreferens segítségét?

Miért válaszd ingatlanreferenseink segítségét, ha kiadóvá vált a lakásod?

Ha ki szeretnéd adni a lakásod, valószínűleg tudod, hogy ez akár hosszú folyamat is lehet, rengeteg ügyintézéssel, telefonhívással, találkozókkal. Most összeszedtük, mi az, amiben egy ingatlanreferens segíteni tud neked.

Teljes körű bérbeadó szolgáltatásunk keretében a lakáskiadással kapcsolatos összes lehetséges teendőt és ügyintézést szakembereink elvégzik, így neked elég csak a bérleti szerződést aláírnod.

Miben segít egy ingatlanreferens?

Elkészíti a fényképeket, alaprajzot a lakásodról.

Egy referens pontosan tudja, milyen szögből, milyen megvilágításból érdemes fotózni, azonnal látja, mit érdemes kihangsúlyozni a hirdetésben. Emellett el tud készíteni egy alaprajzot is, ha esetleg nem áll rendelkezésedre.

Megírja a hirdetés szövegét.

Egy jó hirdetés azonnal megfogja az érdeklődőt. Referenseink marketing- és pszichológiai stratégiákra építve állítják össze a szükséges információkból a kész hirdetési szöveget.

Feltölti és kezeli a hirdetést.

Szakembereink feltöltik a hirdetésedet minden releváns hirdetési portálra és naprakészen kezelik is azt.

Előszűrnek.

Az ügyfelek/érdeklődők szűrésével csak a valódi, potenciális bérlőket közvetítjük feléd, ezzel pedig rengeteg időt és energiát spórolunk meg neked.

Előkészíti a szerződést.

Szakembereink naprakészek a bérleti szerződés aktuális jogi szabályozásában, így előkészítik neked a komplett szerződést, amit már csak alá kell írnod.

Beszélnek idegen nyelveken.

Ha nem zárkózol el a külföldi bérlőktől, szakembereink több idegen nyelven is beszélnek, a teljes kiadási folyamatot végig tudják vinni külföldi érdeklődőkkel is.

Figyeli a hirdetésed.

Összességében egy ingatlanreferens ezt teszi. Előkészíti neked sokéves tapasztalatai alapján a lehető legjobb hirdetést, majd egyeztet az érdeklődőkkel, előszűri őket, előkészíti a szerződést, így neked már csak aláírnod kell.

Ha bármilyen segítségre lenne szükséged lakáskiadás során, keress minket bizalommal!

MEGBÍZÁS BÉRBEADÁSRA