2024 színe: Peach Fuzz - így használd otthonodban

2024 színe: Peach Fuzz - így használd otthonodban

Ahogy minden évben, a Pantone újra meghatározta az év színét, ami 2024-ben a Peach Fuzz. Az év színe mindig meghatározza a divat, design és a lakberendezés trendjeit, idén sem lesz ez másképp. A Peach Fuzz egy lágy, barackos árnyalat, ami meleg és kellemes atmoszférát teremt, miközben friss és modern érzetet áraszt. Ha te is szeretnéd becsempészni otthonodba 2024 színét, mutatjuk, hogyan teheted albérletbarát módon.

Falak

Ha megteheted, szuper módja a Peach Fuzz használatának, ha néhány falon jeleníted meg. A nappaliban, vagy épp a hálószobában is csodásan mutat, otthonos, meleg érzetet kelt. Nem muszáj minden falat átfestened, egy hangsúlyosabb oldal is segít elérni a kívánt hatást. De nem kell tartanod a nagyobb felületektől sem, a Peach Fuzz ugyanis könnyedén harmonizál más színekkel és különböző textúrákkal.

Kiegészítők és textíliák

Az egyik legkönnyebben kivitelezhető megoldás, sok kicsi mégis sokra megy. Választhatsz párnák, takarók, ágynemű-huzatok, sötétítők közül, de akár asztalterítő vagy épp szőnyeg is pompázhat üde barackos színben.

Bútorok és dekoráció

Ha épp berendezés előtt állsz, vagy hiányzik még néhány darab az albérletedbe, érdemes ezt az árnyalatot választanod, hiszen amellett, hogy az év színe, valójában örök klasszikus. Akár egy új fotelt, étkezőszékeket vagy kis komódot keresel, ez a szín biztosan a helyiség központi eleme lesz.

Szobanövények és virágok

A Peach Fuzz azért is szuper választás, mert a lehető legtermészetesebb módon becsempészhető az otthonokba: virágokkal. Egy barackszínű virág, vagy egy barackos virágú növény tökéletes kiegészítője lehet az otthonodnak.

Télből tavaszba

Bár még csak most kezdődött az év, és ez az árnyalat inkább tavasszal és nyáron található meg a természetben, mégis a hideg téli estéknek is tökéletes kiegészítője lehet. Akár barackszínű gyertyára, barackos illóolajokra vagy illatpálcákra teszed le a voksod, otthonos, kellemes, meleg hangulatot teremthetsz.

2024 színe tehát ideális választás, ha meleg, barátságos atmoszférát szeretnél az otthonodba. Légy kreatív, válassz bátran akár nagyobb kiegészítőket is, hiszen ez az árnyalat a maga egyszerűségében és lágyságában mégis merész és feltűnő darabokat jelenthet. Ha pedig még keresed az ideális új otthonod, amiben kipróbálnád a Peach Fuzzt élőben, nézz szét kiadó lakásaink között!

KIADÓ LAKÁSAINK