Vidék

Nyári akció tulajdonosoknak!

Minden vidéki hirdetés díjmentes 20 db fényképpel!!*

Add fel hirdetésed, MOST!  ⇒  Hirdetés feladása

A hirdetés 60 napig marad aktív az oldalon. (Ennyi idő alatt biztosan sikerül bérbeadni! :) )

Tulajdonosoknak, akik Pest megyén kívül hirdetnek albérletet, ingyenesen tölthetnek fel újonnan feladott és módosított hirdetéseikhez 20 db képet, a gyors bérbeadás érdekében! (Pest megyében és Budapesten levő hirdetésekre az ajánlat nem vonatkozik.)

♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦  

 

Miért érdemes nálunk hirdetned?
Rólunk írták:

Edina: "A hirdetés feladásához szükséges lépések teljesen egyértelműek, pontosak, gyorsan kitölthetők. A fényképek csatolása flottul működik, jó minőségben jelenik meg. Szerencsére nagy volt az érdeklődés a lakás iránt, így számtalan üzenetet kellett megválaszolni. Az adatok is gyorsan és átláthatóan szerkeszthetők minden tekintetben, így könnyen kezelhető a hirdetés."

Mihály: "Oldalukkal nagyon megvagyok elégedve, hiszen felrakás után egy tucat megkeresésem volt. Úgy gondolom, hogy bérlői oldalról az egyértelmű honlapcím, térképes keresés, gyors szűrők köszönhető. Ill. külön öröm, hogy a bérbeadót segítik kül. formaszerződésekkel, ezáltal sok terhet levéve."

Gyuri: "Örülök, hogy a segítségetekkel pár napon belül sikerült bérlőt találnom.Ez ilyen gyorsan még soha nem sikerült."

♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦   ♦  

*Ajánlatunk Neked szól, ha kiadó lakásod, házad, szobád a következő megyék valamelyikében található: Bács-Kiskun Megye, Baranya Megye, Békés Megye, Bordos-Abaúj Zemlén Megye, Csongrád Megye, Fejér Megye, Győr-Moson-Sopron Megye, Hajdú-Bihar Megye, Heves Megye, Jász-Nagykun-Szolnok Megye, Komárom-Esztergom Megye, Nógrád Megye, Somogy Megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye, Tolna Megye, Vas Megye, Veszprém Megye, Zala Megye