Regisztrációs és hirdetési feltételek

Kedves Hirdető!


Az Albérlet.hu oldalain apróhirdetést, reklámot, vagy egyéb anyagot elhelyezni kívánó hirdetőink, egyben elfogadják az alábbi hirdetési szabályzatot.

Az Albérlet.hu oldalain elhelyezett apróhirdetések tartalmáért kizárólag a hirdetés feladóját terheli a felelősség. Az Albérlet.hu üzemeltetői nem vállalnak semminemű felelősséget és nem vonhatók felelősségre a rendszer használatából adódó bármely más fél megnyilvánulásáért vagy viselkedéséért, bármilyen jogsértésért beleértve a szellemi tulajdonjogokat is.

Ez vonatkozik az Albérlet.hu oldalain elhelyezett reklámokra és egyéb anyagokra is.

A felhasználók érdekében az apróhirdetés szabályaival nem összeférő hirdetés feladókat igyekszünk kiszűrni.

Fenntartjuk továbbá a hirdetések, reklámok és egyéb, az Albérlet.hu oldalain elhelyezett anyagok törlésének jogát, ha azok jogsértést valósítanak meg, vagy jó erkölcsbe ütköznek illetve ha a hirdetés ugyanabban a típusban ugyanazokkal a paraméterekkel kétszer jelenik meg egy céges előfizetés / hirdető adatbázisában.
Céges előfizetés: jelenleg érvényes Szolgáltatási Szerződés megléte az Alberlet.hu portálon nyújtott szolgáltatásokra.
Hirdető: magánszemélyes regisztráció által hirdetést feladó, valamint céges előfizetésben regisztrált referens.

Egy adott e-mail cim vagy telefonszám csak 1 hirdető adatai között szerepelhet. Telefonszám, e-mail cim, link nem kerülhet a hirdetési leírás rovatába. Az Alberlet.hu fenntartja a jogot az ilyen tartalmak törlésére.

Kérjük, hogy hirdetését az oldalunkat használók érdekeinek megfelelően a fent említett szempontok figyelembevételével adja fel!