Új albérlet

Sasad Liget
Budapest, XI. kerület Beregszász köz
A természet a lakókomplexum szerves részét képezi: a területnek mindössze 25%-a kerül beépítésre, míg a fennmaradó zöldterületet parkok, előkertek, pihenők, valamint az épületegyüttesek közé és a környező utcákba telepített fasorok töltik ki.

A környéken minden elérhető, ami a kényelmes városi élethez szükséges: bank, élelmiszerüzlet, gyógyszertár, iskola, szupermarket, posta. Van, amihez a Sasad Liget területét el sem kell hagyni: 1500 m2-es wellnessközpont és uszoda várja majd a lakókat és a közelben élőket. Mozgás után jólesik egy kávé és egy szelet sütemény: a lakópark területén kávézó és cukrászda is nyílik.

Benn és kinn... a Sasad Liget lakói egyszerre élvezhetik a város közelségét és a belváros zajának, forgalmának hiányát. A város autóval mindössze pár perc, s az európai színvonalú építészeti megoldásokkal készülő Etele téri metróállomás is közel található. A negyedik metróvonal átmeneti végállomását konferenciaközpontok, iroda- és üzletházak övezik majd. A modern életvitel igényeinek megfelelően az állomás mellett P+R parkolóház is helyet kap. A kelenföldi vasúti pályaudvar pedig kapcsolatot jelent az egész kontinenssel: a szintén felújítás alatt álló állomáson minden Nuygat-Európába induló vonat megáll.

A belváros közelsége és infrastruktúrája a budai zöldövezet nyugalmával kombinálva ? páratlan párosítás...