A régóta tervezett Madách sétány legújabb szakaszán épül az "Eszterház" elnevezésű többfunkciós épület, három utca határolásával. A két rövidebb oldalon, a Holló és Kazinczy utcai oldalon egy-egy műemléki épülethez csatlakozik. A tervezése során kiemelt szempont volt, hogy a műemléki környezetben az új ház alázatosan illeszkedjen a környék hangulatát meghatározó régi házakhoz. Ezért döntöttünk úgy, hogy a földszintet a régi korra jellemző nagy belmagassággal építjük. További illeszkedés a műemléki házak párkányának továbbvitele az új házon, illetve a nyújtott ablakformák kiválasztása...."/> A régóta tervezett Madách sétány legújabb szakaszán épül az "Eszterház" elnevezésű többfunkciós épület, három utca határolásával. A két rövidebb oldalon, a Holló és Kazinczy utcai oldalon egy-egy műemléki épülethez csatlakozik. A tervezése során kiemelt szempont volt, hogy a műemléki környezetben az új ház alázatosan illeszkedjen a környék hangulatát meghatározó régi házakhoz. Ezért döntöttünk úgy, hogy a földszintet a régi korra jellemző nagy belmagassággal építjük. További illeszkedés a műemléki házak párkányának továbbvitele az új házon, illetve a nyújtott ablakformák kiválasztása...."/>

Új albérlet

Eszter Ház
Budapest, VII. kerület Kazinczy utca
A ház hosszabbik oldalát a Madách sétány határolja, mely egy autómentes, díszburkolattal ellátott utcácska lesz, melyen a Deák tér csupán öt perc séta.
A földszinten egy éttermet, több kisebb üzletet, valamint a sétány közepén egy nagy területű pl banknak kiválóan alkalmas teret alakítunk ki. A földszint belmagassága közel 4 méter.