Új albérlet

Király udvar
Budapest, VI. kerület Király utca
Az Autóker Holding Zrt. második belvárosi beruházása, a Király Udvar Budapest egyik kiemelt jelentőségű részén, a Király utca és Székely Mihály utca sarkán épült fel. A lakások a beépítési koncepció kedvező eredményként három tömbbe szervezve épültek. Így szintenként és lépcsőházanként 5-7 lakás létesült, amely még alkalmas a megfelelő szomszédsági viszonyok kialakítására. A nyolc emeletes Király Udvar három tömbjében összesen 140 darab, 32 - 136 nm alapterületű lakás épült, a teremgarázs pedig 160 autó számára biztosít helyet. A lakások stúdió, másfél-két, három és négyszobás beosztásban kerültek kialakításra.
A lakóépület főbejárata a Király utca - Székely Mihály utca sarkán található, ahol hangulatos előcsarnok fogadja az érkezőket. Az ellenőrzési, információs és diszpécser feladatokat is ellátó recepció itt felügyeli a gépkocsik mozgását is. Valamennyi lakás megközelíthető a főbejárattól, ugyanakkor az egyes lépcsőházaknak közvetlen földszinti bejárata is van. Minden lépcsőházban nagyméretű lift található, amelyben az emeletek Braille- írással is jelöltek.

A három épület ellipszis alakú belső udvart ölel körbe, úgy, hogy az oldott, íves falakkal határolt kert a körülötte álló épülettömeg átvágásain keresztül kapcsolatot tart környezetével. A Király Udvar kertje két szintből, a felső függőkertből és az alsó pihenőparkból áll. A függőkert középpontjában szökőkút áll, amely körül sétálórész került kialakításra.