Új albérlet

City Home Residence
Budapest, VI. kerület Ó utca
A CityHome Lifestyle Complex egy csendes mellékutcában található, csupán egy lépésre az Andrássy úttól, a város luxus bevásárlóutcájától, 1 percre a Budapest legdivatosabb éttermeit és kávézóit tömörítő Liszt Ferenc tértől, a környező irodaházaktól valamint az Operától és a Nagymező utca színházaitól. Egyenesen a nyüzsgő belváros közepén, mégis elrejtve zajától.

A cél egy olyan komplex központ megalkotása volt, amely a mindennapokhoz szükséges összes szolgáltatást magában foglalja, a lehető legmagasabb színvonalon. Egy hely, ahol egyszerűen parkolhat, használhatja a konferenciatermet üzleti találkozóihoz, aktívan mozoghat vagy lazíthat a PURE Wellness Club & Spa-ban, kiváló fogások közül válogathat olasz éttermünkben. Saját mosodaszolgálatunkra hagyhatja ruháit, hogy legközelebb frissen mosottan vegye át őket. A legmagasabb szintű elvárásoknak is megfelelő apartmanjaink Önre várnak, amennyiben az éjszakát is nálunk töltené. Válasszon egyet garzonlakásaink, 1 vagy 2 hálószobás apartmanjaink közül. Gondoljon üzleti partnereire is, foglaljon számukra szállást weboldalunkon keresztül, hogy igazán otthon érezzék magukat Budapesten. Ne feledje: sikeres üzleti együttműködése múlhat ezen!

A felsorolt szolgáltatások egymással tökéletes szimbiózisban egy nyüzsgő de mégis nyugodt atmoszférát teremtenek napja eltöltéséhez, legyen szó munkáról vagy kikapcsolódásról. Turistaként pihenjen meg nálunk és használja a CityHome Lifestyle Complex-et bázisul a főváros felfedezéséhez.

Fedezze fel, hogy mit tartogat az Ön számára a CityHome Lifestyle Complex- a belváros üzleti- és szabadidőközpontja.