N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
170.000 Ft/hó

Várady Antal utca

Pécs  59 m2, 1 szoba + 1 félszoba

részletek

Pécs történelmi belvárosának a szívében, a Várady Antal utcában, szigetelt, 2018.-ban átadott, új építésű, modern, liftes társasház II. emeletén, összesen 59 m² alapterületű, hatalmas konyha-étkező-nappali + egy külön nyíló hálószobás, pécsi viszonylatban is egyedülállóan szép és modern, teljes mértékben minimál stílusban berendezett, klímával felszerelt, exclusive kialakítású és állapotú, egyedi mérővel szerelt távfűtéses, rendkívül alacsony rezsivel bíró, ízléses és elegáns luxuslakás teljes berendezéssel együtt - maximum egy nemdohányzó fő, vagy egy pár részére - azonnali költözéssel kiadó.

A lakásban előtér, kézmosóval szerelt WC, külön lakórészben kényelmes, épített zuhannyal szerelt fürdő, hálószoba, ezen felül valamennyi konyhatechnikai eszközzel felszerelt konyha, étkező, és tágas nappali is található.

A lakás rendkívül egyedi belső elrendezése, a helyiségek kialakítása, a burkolatok, a beépített anyagok minősége egyrészről mind-mind neves pécsi tervezőiroda munkáját dicséri, másrészről a kényelmes, elegáns, és egy lakóingatlannak funkcionalitásában a XXI. század igényihez igazodó - luxus igényeit is kielégíteni hivatott - lakhatást biztosít a bérlő részére.

Az ingatlanban állatot nem lehet tartani. Igény esetén a lakáshoz a teremgarázs szinten további fedett gépkocsi beálló is bérelhető.

studenthousing.alberlet.hu

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások