N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
170.000 Ft/hó

Ady Endre út

Budapest, XXII. Kerület  61 m2, 2 szoba

részletek

KIADÓ a XXII. kerület Budafok-Rózsavölgy kerületrészben, az Ady Endre úton, egy 61 nm-es, 2 szobás, külön konyhás, ERKÉLYES, FELÚJÍTOTT, BÚTOROZOTT és GÉPESÍTETT lakás.

Az 3 szintes tégla építésű társasház az Ady Endre út zöldövezeti részén van. Szépen gondozott kert övezi. Jó lakóközösséggel és biztos anyagiakkal rendelkezik.

A lakás két külön nyíló szobával (egy nappali és egy kissebb háló), egy normál méretű étkezős konyhával, kádas fürdővel, külön WC-vel, egy kamrával és egy 10 nm-es erkéllyel rendelkezik. Minden ablaka a ház gondozott kertjére néz.

A közös költség 35.000 Ft, mely azonban tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást és a fűtés átalányt, a házbiztosítást, az épülettakarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és az egyéb szokásos közös költségeket a házban. Ezen felül tehát csak villany fizetendő.

A lakás új gépekkel (mosógéppel, méretű fagyasztós hűtő, mikoró) felszerelt.

Parkolás az utcán ingyenes!!!

A környék infrastruktúrája nagyon jó. Rengeteg a kisebb-nagyobb élelmiszer ill. egyéb bolt, gyógyszertár, orvosi rendelő, kórház, iskola és kirándulóhely van a környéken. De mégis teljesen zöldövezeti és csendes.

A közlekedés: 3 pár perc sétára áll meg a 41-es budai fonódó és a 47B jelzésű villamos. A ház előtt áll meg a 941-es éjszakai busz és egy villamos megállóra átszállhatunk a 150-es, 250-es, 250B, 251-es, 251A jelzésű buszokra. Tehát gyorsan elérhető a belváros vagy bármely közlekedési csomópont
és egyéb járatok is.

KISÁLLAT NEM HOZHATÓ! Fizetőképes, tiszta, rendszerető bérlőt keresünk hosszútávra!

Ha kérdése van, hívjon bármikor - AKÁR HÉTVÉGÉN IS - bizalommal!

Állok rendelkezésére Viber-en, Whatsapp-on vagy akár Skype-on (Tamara Gürtler) is!!!

A közvetítés díjtalan!

diamond.alberlet.hu


Közlekedés egyéb: 41-es budai fonódó villamos

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások