Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
170.000 Ft/hó

Ady Endre út

Budapest, XXII. Kerület  61 m2, 2 szoba

részletek

KIADÓ a XXII. kerület Budafok-Rózsavölgy kerületrészben, az Ady Endre úton, egy 61 nm-es, 2 szobás, külön konyhás, ERKÉLYES, FELÚJÍTOTT, BÚTOROZOTT és GÉPESÍTETT lakás.

Az 3 szintes tégla építésű társasház az Ady Endre út zöldövezeti részén van. Szépen gondozott kert övezi. Jó lakóközösséggel és biztos anyagiakkal rendelkezik.

A lakás két külön nyíló szobával (egy nappali és egy kissebb háló), egy normál méretű étkezős konyhával, kádas fürdővel, külön WC-vel, egy kamrával és egy 10 nm-es erkéllyel rendelkezik. Minden ablaka a ház gondozott kertjére néz.

A közös költség 35.000 Ft, mely azonban tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást és a fűtés átalányt, a házbiztosítást, az épülettakarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és az egyéb szokásos közös költségeket a házban. Ezen felül tehát csak villany fizetendő.

A lakás új gépekkel (mosógéppel, méretű fagyasztós hűtő, mikoró) felszerelt.

Parkolás az utcán ingyenes!!!

A környék infrastruktúrája nagyon jó. Rengeteg a kisebb-nagyobb élelmiszer ill. egyéb bolt, gyógyszertár, orvosi rendelő, kórház, iskola és kirándulóhely van a környéken. De mégis teljesen zöldövezeti és csendes.

A közlekedés: 3 pár perc sétára áll meg a 41-es budai fonódó és a 47B jelzésű villamos. A ház előtt áll meg a 941-es éjszakai busz és egy villamos megállóra átszállhatunk a 150-es, 250-es, 250B, 251-es, 251A jelzésű buszokra. Tehát gyorsan elérhető a belváros vagy bármely közlekedési csomópont
és egyéb járatok is.

KISÁLLAT NEM HOZHATÓ! Fizetőképes, tiszta, rendszerető bérlőt keresünk hosszútávra!

Ha kérdése van, hívjon bármikor - AKÁR HÉTVÉGÉN IS - bizalommal!

Állok rendelkezésére Viber-en, Whatsapp-on vagy akár Skype-on (Tamara Gürtler) is!!!

A közvetítés díjtalan!

diamond.alberlet.hu


Közlekedés egyéb: 41-es budai fonódó villamos

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások