Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
160.000 Ft/hó

Dagály utca

Budapest, XIII. Kerület  56 m2, 2 szoba
Sándor Viktória, +36/20-938 Mutasd

részletek

13. kerületben Dunától 200 méterre, csúsztatott zsalus ház 8. emeletén kiadó egy teljesen felújított, bútorozatlan, panorámás két szobás, 56nm-es, erkélyes nagyon jó hangulatú lakás. Az ingatlan első lakójaként akár diákok vagy kisálattal élők is szívesen látott bérlők lehetnek. A közös költség alacsony, a konyha szuper, gépesített (mosógép is van) és a kilátás sem elhanyagolható. Az biztos, ha lakást keres és elegendő a két külön nyíló szoba, akkor ezt látni kell! Várom érdeklődését. 160.000 Ft/hó + rezsiért most az öné lehet egy igazi békés fészek!

Közlekedés: Metro 3 kék Egyetem közeli:
Budapest Kortárstánc Főiskola - BHF ( 1.481 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások