Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
375.000 Ft/hó

Krisztina körút

Budapest, XII. Kerület  110 m2, 3 szoba

részletek

KRISZTINAVÁROSBAN, a SZÉLL KÁLMÁN TÉR és a VÉRMEZŐ közvetlen szomszédságában, a Krisztina körúton, egy háromemeletes, rendezett, belső udvaros téglaépület 2. emeletén kiadó egy 110 nm-es, 3 SZOBA + ÉTKEZŐ KONYHA HALLOS, GYÖNYÖRŰEN FELÚJÍTOTT, PANORÁMÁS, NAGY BELMAGASSÁGÚ, minőségi bútorokkal berendezett, teljes körűen gépesített, világos, modern lakás.
Az ingatlanban 2 HÁLÓSZOBA, egy tágas NAPPALI, A HALLBAN ÉTKEZŐS KONYHA, egy zuhanyzós fürdőszoba és egy külön WC került kialakításra. A szobák a központi étkezőből nyílnak, így akár 3 különálló hálóként is kényelmesen használhatóak. Az amerikai jellegű konyha többek között mosogatógéppel és teljes étkészlettel felszerelt. A hálószobákból szemkápráztató kilátás nyílik a Budai Várra, a nappali pedig a ház belső udvarára néz.
A felújítás során az ingatlan vadonatúj, prémium minőségű konyhabútort, nyílászárókat, burkolatokat és szanitereket kapott.
Télen a meleget gázfűtés (cirkó) biztosítja egyedi méréssel. Az ingatlan KLÍMÁVAL és RIASZTÓRENDSZERREL ellátott. A közelben teremgarázs beálló bérelhető. A háztól pár percre található a Vérmező és a Városmajor is, mely alkalmas bármilyen szabadidős tevékenységre.
A közlekedés minden irányba kiváló (M2 metró, 4-es, 6-os, 17-es, 56-os, 59-es, 61-es villamos, 5-ös, 16-os, 21-es, 39-es, 102-es, 116-os, 128-as, 129-es, 139-es, 140-es busz). A DÉLI PÁLYAUDVAR, a VÁROSMAJOR, a MILLENÁRIS, a MAMMUT bevásárlóközpont, a BATTHYÁNY TÉR és a MARGIT HÍD is percek alatt elérhető. A közelben megtalálható minden, ami a hétköznapi élethez szükséges.

Közös költség: 17 ezer HUF/hó
Rezsi: Fogyasztás szerint fizetendő. A lakás egyedi mérőórákkal felszerelt.

Bérleti díj: 375 000 Ft/hó + rezsi + 2 havi kaució

Érdeklődni: Hernádi Judit

pesthouse.alberlet.hu

Környék: Széll Kálmán tér
Közlekedés: 4-es 6-os villamos, Metro 2 piros Egyetem közeli:
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 1.190 km )
Közép-Európai Egyetem - KEE ( 1.889 km )
Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete - MPANNI ( 1.893 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 1.025 km )
Central European University - CEU ( 1.889 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások