N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
375.000 Ft/hó

Krisztina körút

Budapest, XII. Kerület  110 m2, 3 szoba

részletek

KRISZTINAVÁROSBAN, a SZÉLL KÁLMÁN TÉR és a VÉRMEZŐ közvetlen szomszédságában, a Krisztina körúton, egy háromemeletes, rendezett, belső udvaros téglaépület 2. emeletén kiadó egy 110 nm-es, 3 SZOBA + ÉTKEZŐ KONYHA HALLOS, GYÖNYÖRŰEN FELÚJÍTOTT, PANORÁMÁS, NAGY BELMAGASSÁGÚ, minőségi bútorokkal berendezett, teljes körűen gépesített, világos, modern lakás.
Az ingatlanban 2 HÁLÓSZOBA, egy tágas NAPPALI, A HALLBAN ÉTKEZŐS KONYHA, egy zuhanyzós fürdőszoba és egy külön WC került kialakításra. A szobák a központi étkezőből nyílnak, így akár 3 különálló hálóként is kényelmesen használhatóak. Az amerikai jellegű konyha többek között mosogatógéppel és teljes étkészlettel felszerelt. A hálószobákból szemkápráztató kilátás nyílik a Budai Várra, a nappali pedig a ház belső udvarára néz.
A felújítás során az ingatlan vadonatúj, prémium minőségű konyhabútort, nyílászárókat, burkolatokat és szanitereket kapott.
Télen a meleget gázfűtés (cirkó) biztosítja egyedi méréssel. Az ingatlan KLÍMÁVAL és RIASZTÓRENDSZERREL ellátott. A közelben teremgarázs beálló bérelhető. A háztól pár percre található a Vérmező és a Városmajor is, mely alkalmas bármilyen szabadidős tevékenységre.
A közlekedés minden irányba kiváló (M2 metró, 4-es, 6-os, 17-es, 56-os, 59-es, 61-es villamos, 5-ös, 16-os, 21-es, 39-es, 102-es, 116-os, 128-as, 129-es, 139-es, 140-es busz). A DÉLI PÁLYAUDVAR, a VÁROSMAJOR, a MILLENÁRIS, a MAMMUT bevásárlóközpont, a BATTHYÁNY TÉR és a MARGIT HÍD is percek alatt elérhető. A közelben megtalálható minden, ami a hétköznapi élethez szükséges.

Közös költség: 17 ezer HUF/hó
Rezsi: Fogyasztás szerint fizetendő. A lakás egyedi mérőórákkal felszerelt.

Bérleti díj: 375 000 Ft/hó + rezsi + 2 havi kaució

Érdeklődni: Hernádi Judit

pesthouse.alberlet.hu

Környék: Széll Kálmán tér
Közlekedés: 4-es 6-os villamos, Metro 2 piros Egyetem közeli:
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 1.190 km )
Közép-Európai Egyetem - KEE ( 1.889 km )
Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete - MPANNI ( 1.893 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 1.025 km )
Central European University - CEU ( 1.889 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások