Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
159.000 Ft/hó

Csurgói út

Budapest, XI. Kerület  56 m2, 1 szoba + 1 félszoba
Terman Tibor, +36/20-339 Mutasd

részletek

A Tölgyes Lakóparkban ( Bp. XI., Csurgói út 22-32) hosszú távra kiadó egy bútorozott, második emeleti, a lakópark udvarára néző, másfél szobás kiváló állapotban lévő lakás. A lakáshoz tartozik egy nagy erkély, mely a nagyszoba és a hálószoba felől is megközelíthető. A lakás teljesen gépesített (hűtő, mosogatógép, tűzhely, elektromos főzőlap, mosógép). A tárolást egy beépített gardróbszekrény könnyíti. A fűtés egyedi hőmennyiségmérő alapján kalkulálható, átlagosan 5.500,- Ft/hó. A víz és villany, fogyasztás alapján fizetendő. A közös költség jelenleg 13.350,- Ft.

Közlekedés: 47-es 49-es villamos, 7-es busz, Metro 4
Környék egyéb: XI kerület Albertfalva Egyetem közeli:
Gábor Dénes Főiskola - GDF ( 1.301 km )
Számalk Rt. School of Economic Studies - SES ( 1.325 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások