Lakáskezelés

Elege van a kiadással járó időrabló munkából?
Kössön velünk üzemeltetési szerződést.

 1. Bérleti díj időben történő fizetésének felügyelete
 2. Közös költség és egyéb a lakáshoz tartozó költségek begyőjtése
 3. Javítás, szerelési munkálatok megszervezése, ezek költségeinek kifizetése
 4. Tételes havi lakásjelentések készítése a tulajdonos részére

 5. Lakások havi ellenőrzése lakó esetén, valamint a megfelelő használat biztosítása
 6. Újépítéső lakások átvétele, garanciális ügykezelés
 7. Üres lakások időszakos ellenőrzése, állapotfelmérés
 8. Bérlőkkel kapcsolatban felmerülő problémák kezelése
 9. Be- és kiköltözés ellenőrzése, részletes bútorlista készítése

Nincs ideje, hogy rendszeresen albérlőt keressen, ha megtalálta, akkor nincs ideje, hogy minden hónapban behajtsa az albérleti díjat, a rezsi költségeket?

Nem szeretne szaladgálni, ha meghibásodik a csap, intézni a biztosítást, ha csőtörés van; nincs ideje eljárni a lakógyőlésekre?

Nem akar a bérlőkkel veszekedni, ha ki kell költöztetni őket, mert nem fizetnek?
Esetleg több lakása van, aminek az ügyeit már képtelenség intézni?

Mi mindent elintézünk Ön helyett!

Önnek ki sem mozdulni otthonról, a bérleti díjat automatikusan átutaljuk az Ön bankszámlájára. Intézzük a lakás kiadását és minden ügyes bajos gondját.

A lakás kiadását egy havi albérleti díjért vállaljuk, ez Önnek nem kerül pénzébe, hiszen az albérlőtől megköveteljük, hogy egy hónapot előre tegyen le.

A teljes ügyintézést a bérleti díj 10%-ért, de legalább havi 10.000,- Ft-ért vállaljuk.

Gondolja meg mennyi időt, felesleges idegeskedést takarítunk meg Önnek, és ez sem kerül Önnek semmibe, hiszen munkatársaink ingatlanpiaci tapasztalatukkal képesek a lakást ennyivel magasabb áron kiadni.

Az üzemeltetési szerződésről munkatársaink készséggel adnak további felvilágosítást.
Keresse őket telefonon vagy Ügyfélszolgálatunkon.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ: +36/70-376-4162

Alberlet.hu Kft.
1061 Budapest, Király u. 52.
iroda@alberlet.hu

Rólunk mondták

„Pontos, korrekt és megbízható szolgáltató. Mindezt úgy biztosítva, hogy közben az igénybevevők (albérlők) magán szféráját nem zavarja, ezáltal is biztosítva a hosszú távú együttműködést. Kevés olyan szolgáltató van Magyarország területén, aki nyugati színvonalú szolgáltatást nyújt. A cég ezek közé tartozik. Az alkalmazottak segítőkészek, kedvesek és megbízhatóak ezáltal is növelve a szolgáltató elismerését. Köszönjük!”
Czele Bernadett
Magyarország

"A cég dolgozóinak barátságos, precíz, ügyfélközpontú hozzáállása kitűnő választássá teszi a céget minden lakáskereső számára. A lakáskereséstől kezdve a szerződéskötésen át a számlák befizetéséig gördülékeny, profi munkát végeznek. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket!"
Borsos Levente
Magyarország

„A cégen keresztüli bérlés kezdeti aggodalma már az első személyes találkozás alkalmával elmúlt, a határidők- és a szóban megegyezettek betartása pedig tovább erősítették a közös bizalmi viszonyt. A nagyon készséges, kedves és udvarias hölgyek mellett a „kiszolgálás” minősége és sebessége is tökéletes.”
Fendt Gyula
Magyarország

"Két éve tartozom a cég albérlői közé. Munkájukkal maradéktalanul elégedett vagyok. Korrektek, gyorsak, megbízhatóak, ami a mai világban ritka kincs. Ha a következő lakásom is albérlet lesz, azt is ők fogják kiadni, ez biztos."
Majoros Dániel
Magyarország