N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
Kiadó Budapest, VIII. Kerületi újépítésű, Dobozi utca
3 kép

Pikkoló Apartman Budapest, VIII. Kerület Dobozi utca

Fiataloknak, családoknak ideális
A Pikkolo Apartman egyedülálló fiataloknak és kisgyermekes családoknak ideális, de bárki megtaláhatja az igényeinek megfelelő lakást. Az egyszobás stúdióktól a háromszobás lakásokig számos különböző felosztású otthon között válogathatunk, igény szerint kerttel vagy tetőkerttel.

Igényes, változatos lakások
A lakások alapterülete 28 és 70 m2 közötti, legtöbbjük erkéllyel vagy terasszal is rendelkezik. A tervezés során a fejlesztő kiemelt figyelmet fordított a lakások komfortérzetére és használhatóságára, amelyet az igényes műszaki kialakítás tovább növelt. A déli tájolásnak, a lépcsőzetes kialakításnak, és annak köszönhetően, hogy az utca szemközti része csak egy emelet magasságban beépített, még az alsóbb szinteken elhelyezkedő lakások is világosak.

Belvárosi kényelem
A fejlesztő a földszinten üzlethelyiséget, kocsibeállókat és tárolókat alakít ki, a ház belső udvara parkosított lesz. A hétemeletes épületben lift biztosítja a lakók kényelmét. A csendes utcától mindösszesen egypercnyi séta az Orczy tér, ahonnan számos tömegközlekedési eszközzel gyorsan eljuthatunk a városközpontba.