Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
Kiadó Budapest, VIII. Kerületi újépítésű, Dobozi utca
3 kép

Pikkoló Apartman Budapest, VIII. Kerület Dobozi utca

Fiataloknak, családoknak ideális
A Pikkolo Apartman egyedülálló fiataloknak és kisgyermekes családoknak ideális, de bárki megtaláhatja az igényeinek megfelelő lakást. Az egyszobás stúdióktól a háromszobás lakásokig számos különböző felosztású otthon között válogathatunk, igény szerint kerttel vagy tetőkerttel.

Igényes, változatos lakások
A lakások alapterülete 28 és 70 m2 közötti, legtöbbjük erkéllyel vagy terasszal is rendelkezik. A tervezés során a fejlesztő kiemelt figyelmet fordított a lakások komfortérzetére és használhatóságára, amelyet az igényes műszaki kialakítás tovább növelt. A déli tájolásnak, a lépcsőzetes kialakításnak, és annak köszönhetően, hogy az utca szemközti része csak egy emelet magasságban beépített, még az alsóbb szinteken elhelyezkedő lakások is világosak.

Belvárosi kényelem
A fejlesztő a földszinten üzlethelyiséget, kocsibeállókat és tárolókat alakít ki, a ház belső udvara parkosított lesz. A hétemeletes épületben lift biztosítja a lakók kényelmét. A csendes utcától mindösszesen egypercnyi séta az Orczy tér, ahonnan számos tömegközlekedési eszközzel gyorsan eljuthatunk a városközpontba.