N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
Kiadó Budapest, VIII. Kerületi újépítésű, Bródy Sándor utca
2 kép

B44 - Bródy Ház Budapest, VIII. Kerület Bródy Sándor utca

A B 44 Ház a belváros egyik legfrekventáltabb részén, a gyorsan fejlődő, jó hangulatú Palotanegyed szívében helyezkedik el. Az ingatlan a Bródy Sándor és Kőfaragó utca közötti átmenő telken található, amelyet forgalomcsillapított, vegyes használatú közterületek határolnak.

A házban 34 db jellemzően 32 – 88 m2 nagyságú lakás kerül megépítésre.. A földszinten egy 315 m2-es üzlethelységet, a földfelszín alatt pedig teremgarázst alakítunk ki.

A B 44 Ház megközelítése tömegközlekedési eszközzel kiváló, a 4-es metró, illetve a 4-6-os villamos megállói mindössze 150 m-re található. A Palotanegyedet érintően jelentős forgalomkorlátozások léptek hatályba, így a környék rendkívül csendes. Gyalogosan vagy kerékpárral a belváros bármelyik része egyszerűen megközelíthető. Gépkocsival az épület a legkönnyebben a Rákóczi út irányából érhető el.

Az épület elhelyezkedése kuriózumnak minősül, mivel két utcára nyílik, így az üzlethelyiség esetében mind az ügyfélforgalom mind az árufeltöltés kényelmesen megoldható. Az ingatlan közvetlen környezetében 4 nagy egyetem is található, valamint jelentős állandó lakosságszámmal és turista forgalommal rendelkezik.


http://https://b44.hu/