A házban 220 férőhelyes mélygarázs épül, az utcafronton öt üzlet és fitness terem, a belső kertben pedig zöld pihenőövezet kerül kialakításra, a biztonságot 24 órás portaszolgálat szavatolja.

Az építkezéssel párhuzamosan zajlott annak a homlokzat felújítási munkának az előkészítése, amelynek során a Terézvárosi Önkormányzat és az Autóker Holding Zrt. közösen újította fel a Szinyei Merse Pál és a Szondi utca összesen tíz házának homlokzatát." />
Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
Kiadó Budapest, VI. Kerületi újépítésű, Szinyei Merse utca
12 kép

Színyei Merse Ház Budapest, VI. Kerület Szinyei Merse utca

A Szinyei Merse Pál utca 13.- Szondi utca 51-53. szám alatt épülő 200 lakásos társasház terveit Kolbe Tibor, a Promega építésziroda vezető tervezője készítette.

A kilenc emeletes "Ház a Szinyei Merse utcában" társasház lakásainak teljes alapterülete 14.000 négyzetméter. Az épületben 200 lakás kerül kialakításra, a legkisebb lakás másfél, a legnagyobb négyszobás lesz, és épülnek két, valamint háromszobás otthonok is. A lakások mérete 47 és 137 négyzetméter között alakul.

A házban 220 férőhelyes mélygarázs épül, az utcafronton öt üzlet és fitness terem, a belső kertben pedig zöld pihenőövezet kerül kialakításra, a biztonságot 24 órás portaszolgálat szavatolja.

Az építkezéssel párhuzamosan zajlott annak a homlokzat felújítási munkának az előkészítése, amelynek során a Terézvárosi Önkormányzat és az Autóker Holding Zrt. közösen újította fel a Szinyei Merse Pál és a Szondi utca összesen tíz házának homlokzatát.