Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
Kiadó Budapest, VI. Kerületi újépítésű, Ó utca
0 kép

City Home Residence Budapest, VI. Kerület Ó utca

A CityHome Lifestyle Complex egy csendes mellékutcában található, csupán egy lépésre az Andrássy úttól, a város luxus bevásárlóutcájától, 1 percre a Budapest legdivatosabb éttermeit és kávézóit tömörítő Liszt Ferenc tértől, a környező irodaházaktól valamint az Operától és a Nagymező utca színházaitól. Egyenesen a nyüzsgő belváros közepén, mégis elrejtve zajától.

A cél egy olyan komplex központ megalkotása volt, amely a mindennapokhoz szükséges összes szolgáltatást magában foglalja, a lehető legmagasabb színvonalon. Egy hely, ahol egyszerűen parkolhat, használhatja a konferenciatermet üzleti találkozóihoz, aktívan mozoghat vagy lazíthat a PURE Wellness Club & Spa-ban, kiváló fogások közül válogathat olasz éttermünkben. Saját mosodaszolgálatunkra hagyhatja ruháit, hogy legközelebb frissen mosottan vegye át őket. A legmagasabb szintű elvárásoknak is megfelelő apartmanjaink Önre várnak, amennyiben az éjszakát is nálunk töltené. Válasszon egyet garzonlakásaink, 1 vagy 2 hálószobás apartmanjaink közül. Gondoljon üzleti partnereire is, foglaljon számukra szállást weboldalunkon keresztül, hogy igazán otthon érezzék magukat Budapesten. Ne feledje: sikeres üzleti együttműködése múlhat ezen!

A felsorolt szolgáltatások egymással tökéletes szimbiózisban egy nyüzsgő de mégis nyugodt atmoszférát teremtenek napja eltöltéséhez, legyen szó munkáról vagy kikapcsolódásról. Turistaként pihenjen meg nálunk és használja a CityHome Lifestyle Complex-et bázisul a főváros felfedezéséhez.

Fedezze fel, hogy mit tartogat az Ön számára a CityHome Lifestyle Complex- a belváros üzleti- és szabadidőközpontja.