Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
Kiadó Budapest, XIII. Kerületi újépítésű, Népfürdő utca
0 kép

Riverside Budapest, XIII. Kerület Népfürdő utca

A patináns hangulatu Újlipótváros és a zöldövezeti Vizafogó határán épült az exkluzív, 9 szintes és 444 lakásos Riverside lakópark. A lakópark mindössze 100 lépésre épült a Dunától. Központi elhelyezkedéséből adódóan minden irányból könnyedén megközelíthető, mind tömegközlekedéssel, mind gépkocsival.
Az épületben nem csak lakások, hanem irodák és szolgáltató üzletek is helyet kaptak, a biztonságról a 24 órás portaszolgálat gondoskodik, az egészséges életvitelről pedig a földszinten található fitness központ, ahol úszómedence, pezsgőfürdő, szauna, és kondicionáló terem is található.