Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
Kiadó Budapest, XI. Kerületi újépítésű, Tóberek utca
1 kép

Tóváros Budapest, XI. Kerület Tóberek utca

Az enyhe, déli lejtőn elterülő házak között belső pihenő park és egy, a projekt területén mesterségesen kialakított jóléti-és látványtó szolgálja a Tóvárosban otthont találók kényelmét, komfortérzetét. Ha Ön egy könnyen megközelíthető (M0, M1, M7), de mégis természetközeli és nem sűrűn lakott városi környezetben képzeli el otthonát, ahol egy helyen nyújtják a kikapcsolódás (Sportmax I. sportközpont) és az aktív életvitel számtalan lehetőségét, akkor a Budapest XI. kerületben épülő Újbuda Tóvárost Önnek, és családjának, találták ki.

Az egészséges és kiegyensúlyozott életmód könnyen megvalósítható ott, ahol friss a levegő, megvilágított futball- és teniszpályák, fitnesz-terem, kül- és beltéri uszoda - pezsgőfürdővel és gyerekmedencével-, aerobic, wellness, dayspa, szaunák és számtalan más változatos sportolási és kikapcsolódási lehetőség található meg egy helyen.