Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
Kiadó Budapest, XI. Kerületi újépítésű, Beregszász út
8 kép

Sasad Liget Budapest, XI. Kerület Beregszász út

A természet a lakókomplexum szerves részét képezi: a területnek mindössze 25%-a kerül beépítésre, míg a fennmaradó zöldterületet parkok, előkertek, pihenők, valamint az épületegyüttesek közé és a környező utcákba telepített fasorok töltik ki.

A környéken minden elérhető, ami a kényelmes városi élethez szükséges: bank, élelmiszerüzlet, gyógyszertár, iskola, szupermarket, posta. Van, amihez a Sasad Liget területét el sem kell hagyni: 1500 m2-es wellnessközpont és uszoda várja majd a lakókat és a közelben élőket. Mozgás után jólesik egy kávé és egy szelet sütemény: a lakópark területén kávézó és cukrászda is nyílik.

Benn és kinn... a Sasad Liget lakói egyszerre élvezhetik a város közelségét és a belváros zajának, forgalmának hiányát. A város autóval mindössze pár perc, s az európai színvonalú építészeti megoldásokkal készülő Etele téri metróállomás is közel található. A negyedik metróvonal átmeneti végállomását konferenciaközpontok, iroda- és üzletházak övezik majd. A modern életvitel igényeinek megfelelően az állomás mellett P+R parkolóház is helyet kap. A kelenföldi vasúti pályaudvar pedig kapcsolatot jelent az egész kontinenssel: a szintén felújítás alatt álló állomáson minden Nuygat-Európába induló vonat megáll.

A belváros közelsége és infrastruktúrája a budai zöldövezet nyugalmával kombinálva ? páratlan párosítás...


http://sasadliget.hu