Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
72.000 Ft/hó

Petőfi Sándor sugárút

Szeged  33 m2, 3 szoba
Szoba adatai
Város Szeged
Kerület rész Belváros
Ingatlan címe Petőfi Sándor sugárút
Fűtés Gáz, héra
Ház jellege Kis társasház
Szoba mérete 33 m2
Berendezés Berendezett
Szoba elhelyezkedése Teljesen különnyíló

Lakás jellemzők: Fürdőkád

Bérlő adatai, akit várunk
Épület típusa Tégla Lakás
Bérleti díj 72 000 HUF / hó Árfigyelés
Kaució 144 000 HUF
Rezsiköltség 10 000 HUF / hó
Lakás méret 90 m2
Szobák száma 3 szoba
Emelet 1
Lift Nem

részletek

FIATALOS MÁSFÉL SZOBA egy frissen megújult mediterrán lakásban
Ideális esetben 3 fős, összeszokott csapatnak vagy 2+1 főnek jól elkülönült 1 és fél szobás lakrész (26+7 nm, 8 nm-es előszobával) az álma? Itt a megoldás! A TIK-től a Nyugi-kerten keresztül két félsarokra lévő, 4lakásos téglaházban teljesen különálló, 1. emeleti, 90 nm-es, két és félszobás, bútorozott lakásban a lépcsőházból két bejárat lehetővé teszi a két lakrész zavartalan megközelítését. A nagy szoba a közös időtöltéshez is teret biztosít. A lakás egészét gondosan tervezett, fiatalos, dinamikus színhasználat teszi hangulatossá.
Itt minden adott, ami a diákévek kényelmes, hasznos és természetesen élménydús megélését szolgálhatja. A kánikulában is kifejezetten hűvös lakás jó, friss levegőjét az árnyas kerttel összeérő, egy diófa lombozatával együtt élő lodzsa biztosítja. A közelmúlttól 3rétegű ablakok is természetes úton biztosítják az ideális klímáját a vastag téglafalakkal együtt. A lakrész keleti tájolású, ablakai a kertre néznek. Kora délután a fürdőszoba is napfényben fürdik.
A frissen festett - a csipetnyi steampunkkal fűszerezett, mediterrán hangulatú - lakás teljes körű kárpittisztítást is nyert. Háztartási gépekkel jól fölszerelt: új mosógép, hűtőszekrény, valamint mikró és számos egyéb kisgép. Gazdaságosan szabályozhatók a gázfűtésű, hérás cserépkályhák és a konvektorok; óra méri a vízfogyasztást is. Alaposan ki van építve a kábeltv és az üvegszálas internet. Közös költség nincs.
Bár a diákság bulinegyedéhez csatlakozik, annak zajától a szomszédos házak megóvják. Remek fekvéséből adódóan max. 5 percre: akár a szórakozás számos helyszíne is, de sok egyetemi épület, könyvtár, hosszan nyitva tartó üzletek. A vonatállomás és az autóbusz-pályaudvar gyalog is negyedórán belül megvan.

Bérleti díj: 48.000,- Ft + 24.000,- Ft + 3/5 rezsi + 2 havi kaució.
Érdeklődni: .

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások