Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
298.000 Ft/hó

Tompa utca

Zalaegerszeg  175 m2, 6 szoba + 1 félszoba
Havasi Gabriella, +36/30-937 Mutasd

részletek

Figyelem hosszú távra kiadó az egyik utolsó kertes, teraszos nagy ház a belvárosban.

Zalaegerszeg szívében, a fő utcától pár méterre, frekventált, mindenhez közel kiadó tulajdonostól egy 175 m2-es (+60 m2 pince) karbantartott, nagypolgári kertes családi ház válallkozásnak, irodának, üzlethelyiségnek és / vagy lakóépületnek.
A ház utcafront felőli része két üzlethelyiség, jelenleg külön leválasztva a ház kert felőli részétől (2 üzlet: 19 és 21m2, hozzá tartozó raktárhelyiséggel és mosdóval). Az udvar felőli bejárattól az előszobán keresztül egy tágas amerikai konyhás nappali és 4 szoba nyílik 2 illemhelyiségekkel és egy kádas fürdőszobával. A házhoz tartozik egy 150m2-es intim, füves, fás, virágokkal beültetett karbantartott udvar saját autóbeállóval, ami igazi ritkaság a belvárosban.

Igény szerint irodának, üzlethelyiségnek, lakóhelyiségnek és vendéglátásra is alkalmas.Érdeskesség, hogy hosszútávú bérlés esetén a bérlő saját elképzelései szerint alakíthatja az ingatlant.

Az építészeti és történelmi értékekkel bíró Tompa utcai ház klasszicista lakóépület de nem műemlék.
A ház nagyszerű elosztása miatt kényelmesen lakható, több funkcióra használható. Központi fűtésnek köszönhetően alacsony rezsivel rendelkezik, az üzlethelyiségek 1-1 konvektorral fűtöttek. A ház vastag falai nyáron is rendkívül jól hőszigetelnek ezért klímát nem igényelt. Tárolásra a házhoz tartozó pincehelyiségben is van lehetőség.

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások