Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
70.000 Ft/hó

Gébárti utca

Zalaegerszeg   30 m2, 1 szoba
Hevér Lászlóné, +36/30-398 Mutasd

részletek

Zalaegerszegen Neszelében 2. emeleti 30nm-es téglalakás azonnali költözéssel hosszútávra kiadó! A lakás teljesen felszerelt, bútorozott. A konyhában gépesített konyhabútor, mikró, hűtő, mosógép, villanytűzhely, edények, poharak, evőeszközök, tányérok találhatók.A szobában beépített szekrény, franciaágy, éjjeliszekrény. Az előszobában beépített szekrény. A fürdőszobában zuhanyzó van, valamint a wc. A lakás világos, az ablakok redőnnyel vannak felszerelve. A lakásban riasztó található.A lakáshoz tartozik egy gépkocsibeálló a zárt udvarban. A szobában parketta van, a többi helységben járólap. 2 havi kaukció(140.000 ft) letétele szüksége. A havi bérleti díj 70.000 Ft, mely a rezsiköltséget( viz, gáz, villany, közös ktg. tv és internet előfizetés) nem tartalmazza. Csak magánszemélyek keressenek!KIsállat nem hozható!

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások