N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
1.000.000 Ft/hó

Sándor utca

Vecsés  430 m2, 5 szoba + 3 félszoba

részletek

Álmai háza kiadóvá vált 5 percre Budapesttől Vecsés legjobb részén. A luxus ház hatalmas falakkal van elzárva a kíváncsiskodó szemek elől ahova egy automata úszókapun keresztül juthatunk be. Onnan pedig könnyedén 2 autó számára biztosított 40nm-es fűtött garázsba parkolhatunk, amely természetesen szintén automata rendszerrel van ellátva. A biztonságra is nagy hangsúlyt fektettünk kamerákkal, infra sorompóval és riasztórendszerrel. A családi ház minden luxussal felszerelt (szauna, fűthető belső úszómedence...stb), minőségi anyagokkal, szaniterekkel ellátott. Az egész ház klimatizált ( Daikin inverteres hűtő-fűtő klímákkal felszerelt).
A villában 4db fürdőszoba található amelyek Villeroy&Boch kádakkal (masszázskád, szabadon álló kád) és Dornbracht csaptelekkel lettek felszerelve. 2 fürdőszoba márvány burkolatot kapott amelyek az alsó szinten helyezkednek el, ahol még megtalálható 2 hálószoba ami motoros redőnyt kapott, egy gardróbszoba, hatalmas világos nappali, konyha ami prémium gépekkel lett felszerelve ( Bosch, Siemens ), étkező, spájz, mosókonyha, vendég wc, szauna és egy beltéri 3,5x7 méteres 180cm mély belső fűthető medence amelyből gyönyörű kilátás tárul elénk a kertre, amelyben egy kerti tó is helyet kapott. A csodálatos travertinnel burkolt teraszról rálátásunk van az éjszaka káprázatosan világító csobogóra és a nyugalmat árasztó kertre is, ami természetesen automata öntözőrendszerrel ellátott.

Az emeleten található egy biliárd szoba ahol egy kis bár rész is kialakításra került és jelenleg nekünk abból nyílik az iroda helység. Az emeleten ahogy már említettem 2 db fürdőszoba található plusz egy külön mellékhelység. Az emeleti világos tágas nappaliból 5 szoba nyílik elénk plusz egy gardróbszoba.

revival.alberlet.hu

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások