Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
80.000 Ft/hó

Szent Márton utca

Szombathely  37 m2, 1 szoba
Domokos Anita, +36/70-253 Mutasd

részletek

Belvárosban, a Fő tértől 5 percre, a piac szomszédságában, közel a vasútállomáshoz kiadó a képeken látható lakás hosszú távra. Csendes, nyugodt környezetben 37 m2 foglalja magába a konyhát (gáztűzhellyel, hűtővel), a fürdőt (új villanybojler, mosógép), és a galériázott nappalit. A lakáshoz tartozik egy saját gang-rész is, illetve egy tároló rekesz az alagsorban.
A lakásban dohányozni és állatot tartani nem lehet. A parkolásra az ház melletti mellékutcában van lehetőség ingyen.
A bérleti díj: 80 000 Ft/hó + rezsiköltség (gáz: éves eloszlású havi átalány, áram: havi átalány) Közös költség, amely tartalmazza a vízdíjat is: 13 500 Ft/hó.
Két havi kaució szükséges.
Azonnal költözhető.

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások