Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
100.000 Ft/hó

Király utca

Szombathely  56 m2, 2 szoba
Vargáné Elek Ildikó, +36/30-348 Mutasd

részletek

Szombathely belvárosában 56 m2-es, 2 szobás, felújított, egyedi mérőórákkal (víz, gáz, villany) ellátott lakás hosszútávra kiadó. A fűtés helyiségenként egyedi gázkonvektorokkal megoldott.
A lakás egy 4 emeletes társasház 2. emeletén helyezkedik el. A lakás felújításakor hőszigetelt ablakok kerültek beépítésre, amelyeken szúnyogháló és redőny is található. A szobák a folyosóról nyílnak, de egybe is nyithatóak. A WC külön álló a fürdőszobától. A konyhával szemben egy kis tárolóhelyiség (kamra) található. A parkolás a társasház udvarán a lakók számára ingyenesen vehető igénybe.

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások