Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
95.000 Ft/hó

Bartók Béla körút

Szombathely  55 m2, 2 szoba
Lábdy Tamás, +36/30-645 Mutasd

részletek

Szombathely zöldövezetében, ugyanakkor a belvároshoz és az egyetemhez közel hosszútávra (legalább egy évre) kiadó egy felújított, 2 szobás, erkélyes, rendezett 4 emeletes tégla társasházban lévő, 55 nm-es, első emeleti, részben bútorozatlan lakás (a fürdőszoba és a konyha teljesen felszerelt). Az ingatlan tágas, világos, akár irodának is kialakítható. Háziállatok és a dohányzás kizárva. Tel.: .
Havi bérleti díj: 95.000 Ft + rezsiköltség.

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások