Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
65.000 Ft/hó

Puskás Tivadar utca

Szolnok  36 m2, 1 szoba
József Tóth, +36/30-498 Mutasd

részletek

Szolnok Tallin városrész zöldövezeti részén,kis rezsijű, egy szobás összkomfortos, harmadik emeleti, panorámás rendben tartott lakás , sok beépített szekrénnyel,bútorozva,gépesítve kiadó,fizetőképes egy vagy két fő részére,minimum egy évre. A földszinten egy közös tároló is használható. A lakásban a dohányzás és a kisállat tartás nem megengedett. Bérleti díj 65 000 Ft/hó + 2 havi bérleti díjnak megfelelő kaució.
Parkolás az utcán ingyenes. A közeli buszmegállóból 10 percenként indulnak buszok a városközponton át.
A közelben még orvosi rendelő,patika,posta, élelmiszer üzletek,étterem, sport-és szabadidő központ ,artézi kút található

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások