Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
100.000 Ft/hó

Forrás utca

Szigetszentmiklós  42 m2, 1 szoba
Nagy Zoltán, +36/30-445 Mutasd
Az albérlet adatai
Épület típusa Tégla Lakás
Bérleti díj 100 000 HUF / hó Árfigyelés
Kaució 300 000 HUF
Rezsiköltség 15 000 HUF / hó
Közös költség 10 000 HUF / hó
Méret 42 m2
Szobák száma 1 szoba
Berendezés Részben berendezett
Emelet 2
Erkélyek száma 1
Kilátás Panorámás
Minimum bérlési idő Legalább egy év
Beköltözhető 2019-08-01
Amerikai konyha
Lakás adatai
Város Szigetszentmiklós
Kerület rész Lakihegy
Ingatlan címe Forrás utca
Komfort fokozat Összkomfort
Fűtés Cirkó
Ház jellege Lakóparki
Parkolási lehetőség Lakáshoz kijelölt parkoló
Tájolás Dél-Nyugat
Épület szintjei 3

Lakás jellemzők: Fürdőkád

részletek

Szigetszentmiklóson a Dujmo lakóparkban egy 42 négyzetméteres, 2. emeleti, egy szobás, panorámás erkéllyel rendelkező garzon, hosszútávra Kiadó! A lakásban amerikai konyhás nappali, fürdőkádas fürdőszoba található. A konyha egyedi tervezésű, beépített energiatakarékos Electrolux és AEG gépekkel (indukciós főzőlap, sütő, mosogatógép, elszívó). A lakáshoz két autót befogadó parkoló tartozik, melynek bérlése külön megállapodás tárgyát képezi. Kizárólag NEM DOHÁNYZÓ, IGÉNYES egyedülállónak, esetleg gyermektelen dolgozó fiatal párnak kiadó a lakás! Kisállat nem hozható! (később sem) Kérem, csak olyanok keressenek, akik lakni és nem lelakni szeretnék a lakást, illetve olyanok, akiknek van biztos munkahelye, fizetése és pénze! Nem szeretném már a legelején senkinek az anyagi gondjait a nyakamba venni és később sem! Egyszerű, csendes, becsületes bérlő jelentkezését várom. Levelekre sajnos nem áll módomban válaszolni. Bérleti díj: 100.000.-Ft, + parkoló, Kaució: 260.000.- Ft

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások