Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
165.000 Ft/hó

Nagyduna sétány

Szigetmonostor  140 m2, 6 szoba + 2 félszoba

részletek

Irány Horány!
2 az 1-ben Családi ház és Nyaraló Közvetlen a Duna parton. Védett helyen, nem ártéren, Eladó.
/A lokális, árrobbanás előtt!/ egy belvárosi, garzon áráért!
A Szentendrei szigeten kiemelt, * természetvédelmi, védett területen. NATURA-2000!
Örök panorámás.
A szigeten, nemzetközi hírű golfpálya, Yacht kikötő és számtalan, lovarda, lovaglási lehetőség van.
160 négyszögöles, (584 négyzetméteres), telken, akár saját kikötővel, stéggel.
Az ingatlan Budapesttől 15 kilométerre, Szentendre és Dunakeszi között a Szentendrei szigeten található. Természetvédelmi területen, szeparáltan, a Belvárostól, mindössze 25 percre. Kiválóan megközelíthető mindkét irányból.140 négyzetméteres, Hatszobás, dupla összkomfortos, családi ház-nyaraló, garázzsal, melléképülettel. Saját vízművel, /nincs víz és csatorna költség/ gázfűtéses cirkó, rendszerrel. Vagy cserépkályhákkal.

Részletek: -A kertben gyümölcsfák.A garázsban, dexionsalgó polcok, szerelőpad satuval, a gépkocsinak szerelőakna. -A házhoz tartozik jobboldalon egy melléképület, mely csónaktárolónak, fáskamrának, műhelynek, stb. használható, előtte két autónak betonozott gépkocsi beálló. -Az alsó szinten beépített IKEA konyhabútor van a konyhában. -A nappaliban, emeleten és a földszinten vegyes tüzelésű cserépkályha is található a központi fűtésen kívül. A teraszon a kéménybe épített grillező, szalonnasütő van kialakítva. -A házi vízmű a saját bevizsgált fúrt kúttal egy külön nagyméretű pincében van. Mellette plusz egy hidrofor akna tartalékban. -Az emeleti fürdőszobában 80 literes vízmelegítő is funkcionál alternatív kiegészítőként. - A ház minden ablakán biztonsági rács és zsalugáter, árnyékoló található.
Földhivatali adatok: HRSZ: 1851/ 2015
Részletes építészeti tervdokumentációt és fotókat küldök: a tisztelt érdeklődőnek.

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások