Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
258.000 Ft/hó

Zsidai utca

Szentgotthárd  160 m2, 3 szoba
Zámodics Mónika, +676/653 Mutasd

részletek

Szentgotthárd egyik legszebb zöldövezetében 2006-ben épült családi 2 lakásos társasház 100+60 m2-es lakrésze kiadó.

A felső szinten 3 tágas szoba, konyha, étkező, fürdő, WC, előtér, az alsó szinten garázs, mosóhelyiség, kazánhelyiség, spájz található. (lásd a melléklet aparajzon)
A házhoz …………..m2 telek tartozik, külön használati megosztással. (lásd melléklet ábra II. számú telek)
Az ingatlan a város zöldövezeti részén, a Zsidai utcában, csendes, forgalommentes környéken található, gyönyörű panorámára néző ablakokkal, nagyrészt D-Ny-i fekvéssel.
A beépített anyagokra egyaránt jellemző a minőség, úgy, mint a belső kialakítására is az elegáns célszerűség mellett. A ház 30 cm vastag téglából épült, melyen 15 cm vastag styropor / nikecel hőszigetelés található, a lábazat és a födém is szintén hőszigetelt.
A ház egyedi fűtése működtethető gáz, és fa tüzelésű kazánnal, radiátoros hő leadással, és részben padlófűtéssel, mely a korszerű építési technológiák miatt igen gazdaságos.
A lakrészt is nívósan berendezett, tágas terek jellemzik, beépített, gépesített szép konyhával.
A zöldövezet karbantartásáról a tulajdonos gondoskodik.

Szentgotthárd kiváló infrastruktúrájának köszönhetően rendkívül vonzó azok számára, akik az ország nyugati szélére szeretnének települni. Az osztrák határ 3 km, a Hársas-tó 1 km, és az Őrség közelsége is kiemelendő.


Közlekedés egyéb: kutűnő infrastruktúra

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások