Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
90.000 Ft/hó

Ybl Miklós lakótelep

Székesfehérvár  36 m2, 1 szoba
Veressné Kacz Edina, +36/70-360 Mutasd

részletek

A lakótelep a város központi részén, a belváros peremén található. A Fő utca és a színház gyalogosan három perc alatt elérhető; de szintén könnyen és gyorsan megközelíthető az uszoda, az Alba Pláza és a buszpályaudvar is. A tömegközlekedés jó, csak pár lépésnyire találhatók a helyijáratos buszmegállók is. A környéken élelmiszerbolt, posta, orvosi rendelő, gyógyszertár, az uszoda és minden egyéb szolgáltatás fellelhető. A Csónakázó-tó és a Rózsaliget szintén a szomszédságban van, lehetőséget biztosítva a sétálásra, kikapcsolódásra.

A lakás egy négyemeletes társasház 4. emeletén található. Lift nincs.
Az épület energiatakarékossági felújítása pár éve megtörtént, így a külső hőszigetelés és a nyílászárók cseréje megvalósult. A társasház villámvédelemmel is ellátott. A ház környezete rendezett, parkosított.
Parkolás a társasház előtt kialakított fizetős parkolóban lehetséges, az itt élők éves bérletet válthatnak jutányos áron.
A lépcsőház tiszta, tágas és világos: a lépcsőházi ablakok cseréje is megtörtént, a tisztasági festés az idén nyáron megvalósult. Az itt élők tisztességes, kedves emberek.

A lakásban található egy parkettázott nagyszoba, előszoba, konyha, kamra, valamint fürdőszoba vécével. A lakás fehérre festett (a munkálatok a napokban fejeződtek be), a szobában a falon díszként tapétacsík. Az ajtók, a beépített szekrények, az azokban és a kamrában található polcok, valamint a radiátorok és csövek mázolása is a közelmúltban megvalósult. A konyha, az előszoba, a kamra és a fürdőszoba szintén nemrégen kapott új járólapot. A fürdőszobában új villanybojler. Mindenütt függönyök.

A lakás praktikusan, egyszerűen és ízlésesen bútorozott és gépesített (gáztűzhely, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, vízforraló, mosógép, porszívó, vasaló, televízió). A szobában beépített szekrény van, mely rengeteg tárolási lehetőséget biztosít.

A közös költség havi 4320 ft. A lakásban távfűtés biztosítja a kellemes meleget, mindegyik ablakon redőny és szúnyogháló. Energiatanúsítvánnyal rendelkezik, E besorolást kapott, mely az átlagosnál jobb besorolást jelent.

Ez a barátságos, városközponti, számlaképes lakás így megbízható, fizetőképes, önmagára és környezetére is igényes, rendezett életvitelű, nem dohányzó, gyermektelen és háziállattal sem rendelkező bérlőjét keresi, hosszú távra, közjegyző előtti szerződéssel.

Kérem, ingatlanosok ne keressenek.

A bérleti díj: havi 90.000 ft/hó + rezsi + kéthavi kaució

Előzetes időpont-egyeztetés alapján megtekinthető.

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások