Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
90.000 Ft/hó

Zrínyi utca

Szeged  30 m2, 1 szoba
Balázs Bettina, +36/30-382 Mutasd

részletek

Kiadó Szeged belvárosában, Zrínyi utcában, frekventált helyen, közel az egyetemekhez, 30 m2-es, 1. emeleti, felújított, gépiesített stúdió lakás!

Az ingatlan áll egy nappali-konyha részből, melyben nagy beépített szekrény található, mely rengeteg dolog tárolására alkalmas. A konyhabútor is teljesen új, felszerelt, tágas. A fürdőszobában kád, mosógép, toalett található. A lakás igényesen bútorozott, felszerelt: mosógép, hűtő, ágy, szekrény, tévé, minden megtalálható benne. A lakás teljesenkörűen felújított, minden vadonatúj, így Ön lehet az első bérlője! A kiváló közlekedés és frekventáltság ellenére a lakás rendkívül csendes, mivel az belső udvarra néz. Az udvarban kerékpár tárolás is lehetséges.

Az ingatlan hatalmas előnye, hogy mivel kicsi a lakás, ezért a rezsiköltségek sem magasak, illetve minden szolgáltató – belvárosról lévén szó – megtalálható. Az ingatlan nemdohányzó. A társasház kulturált, csendes, ezért házibuli tartása nem engedélyezett. Azonnal költözhető.

Bérleti díj havi 90.000 Ft + rezsi + 2 hónap kaució szerződéskötéskor.
Érdeklődni a -es telefonszámon vagy a markolaszlo85@gmail.com e-mail címen lehet.

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások