Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
78.000 Ft/hó

Zárda utca

Szeged  36 m2, 1 szoba
Cseke Péter, +36/70-249 Mutasd

részletek

Kényelmes 36 m2-es 5. emeleti, tetőtéri, panorámás, légkondis, cirkós garzonlakás kiadó a Novotel mellett Szeged Belvárosában (szép kilátással a Stefánia sétányra, Tisza Lajos körúti épületekre, az ablakból kihajolva még a Tisza is látszik). A lakás teljesen felszerelt és gépesített (mosógép és gáztűzhely sütővel van, új hűtő beszerzése folyamatban). Ideális pároknak vagy egyedülállók számára. A társasháznak zárható kerékpártárolója van a földszinten.. Csak nemdohányzók részére kiadó! Legalább egyéves szerződéssel. Megtekinthető december 1-jén egyeztéssel.
78000 forint/hó + rezsi (kéthavi kaució szükséges).
December elsejétől kiadó legkorábban.


Környék egyéb: Stefánia sétánnyal szemben
Közlekedés egyéb: 3-as és 4-es villamos

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások